SON DAKİKA

Haber Ekspress

DÜNYA REKLAM İLE SADECE HAYAL EDİN

DÜNYA REKLAM İLE SADECE HAYAL EDİN
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 20:33 'de eklendi.

 

2016 yılından bu yana sektörde yer alan Dünya Reklam, müşterilerine birçok alanda reklam hizmeti sunuyor. Merkezi Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan Dünya Reklam, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“2016 YILINDAN BERİ FAALİYETİMİZİ SÜRDÜRMEKTEYİZ”

Dünya Reklam, reklam müdürü Sayın İsmail Kılıç “2016 yılından beri faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Dijital baskı makinesi olarak geçmekte. Makinası olmayan reklamcı arkadaşların reklam hizmetlerini yapıyoruz. Bunun yanında organizasyon firmaları ve belli başlı ajanslar ile çalışıyoruz. Günlük rutin baskılar gelir mail üzerinden. Onların baskı işlemleri yapılır ve teslim edilir.” Diye konuştu.

“HIZLI ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Sayın İsmail Kılıç “Burada dijital baskı, dış mekan baskı makinesi mevcut. İç mekan baskımız var. Ayrıca reklam sektörü üzerine ikonlar yapıyoruz. Bizde biraz olsun müşterilerle aramızda samimiyet var. Hızlı çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yavaş yavaş da büyümeye çalışıyoruz.” Diye ekledi.

https://youtu.be/VdjvF41HChc

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa