SON DAKİKA

Haber Ekspress

GAYRIMENKUL’DA PATLAMA

GAYRIMENKUL’DA PATLAMA
Bu haber 24 Haziran 2021 - 23:13 'de eklendi.

PADEMİ nedeniyle bir süredir zor günler geçiren Gayrımenkul sektörü yasakların gevşetilmesiyle birlikte canlanmaya başladı. Yurt içi ve yurt dışından arsa ve dairelere talep arttı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 birçok iş sahasını da etkiledi. Türkiye’de yasakların gevşetilmesiyle birlikte gayrımenkul sektöründe de canlılık başladı. Yurt içi ve Yurt dışından arsa ve ev taleplerinde büyük bir artış olduğunu dile getiren Yeşilkır Gayrımenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşilkır, ’Pandemi nedeniyle bizde zor günler geçiriyoruz. Yasakların gevşetilmesiyle birlikte sektörümüzde canlılık başladı. Almanya, Fransa, Azerbaycan, Rusya, İngiltere başta olmak üzere birçok ülkeden yaşayan yurttaşlarımızın arsa talebi arttı.Tabi Türkiye’nin dört bir yanından da talepler var. Özellikle Trakya Bölgesi’nden arsa istiyorlar’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa