SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mavi İnci Eğitim ve Dalış Merkezi

Mavi İnci Eğitim ve Dalış Merkezi
Bu haber 27 Aralık 2020 - 22:05 'de eklendi.

Scuba veya Tüplü dalış sporuna başlamadan önce bilmeniz ve izlemeniz gereken yolu belirlemenize yardımcı olmak istedik.

Öncelikle bu sporun tadına bakmanızı sağlamak için 2 adet seçenek var.
1). Deneme dalışı – Tanıtım dalışı – Discovery dalış
2).
 Dalış Eğitimi – Kurs

Öncelikle 1. seçenekten yürüyelim

Deneme dalışı nedir?
TSSF yetki belgesine bağlı Eğitmen veya TD(Tanıtım Dalışı Uzman Dalgıç) Brövesine sahip bir 3 Yıldız dalıcı tarafından birebir havuzda yada denizde  Max. 5 metre derinliğe dalarak gerçekleştirilen dalıştır. Dalış öncesi yaklaşık 1 saat kadar deneme dalışı yapacak kişi veya kişilere bilgilendirme brifingi verilir. Bu bilgilendirmede Dalış esnasında işaretleşmeler, yapmanız veya yapmamanız gereken konular hakkında bilgi aktarılır.

Deneme dalışının amacı nedir?
Deneme dalışı yapan kişiler öncelikle bu sporun kendilerine uygun olup olmadığını anladıkları, ayrıca suyun altında nasıl bir dünyanın kendilerini bekledikleri gözlemledikleri keyifli eğlenceli bir programdır.

Deneme dalışı nasıl yapabilirim?
Guru Dive ailesi olarak düzenlemiş olduğumuz hafta sonu dalış etkinliklerimizden bir tanesine katılıp keyifli bir tatil yaparken, ayrıca deneme dalışı yapabilirsiniz. Bu etkinliklerin tarihleri ile ilgili detaylı bilgileri etkinliklerimiz bölümünden inceleyebilirsiniz.

2. Seçenek Başlangıç seviyesi dalış eğitimi.

Kimler eğitime katılabilir? Ve kurslar nerede veriliyor?
14 yaşını doldurmuş, yüzme bilmek (Normal yüzebilmek) ve sağlığınızda dalış sporunu engelleyici bir rahatsızlığınız yok ise dalış eğitim kurslarımıza katılabilirsiniz

Nasıl bröve sahibi olacağım?
Toplam 50 soru üzerinden yazılı bir sınav olup bu  sınavdan %70 doğru yapmanız gerekecek. Daha sonrasında deniz dalışlarınızda toplam 5 adet sualtında derslerde görmüş olduğunuzu bizlere uygulamalı olarak göstererek mezun olacak ve uluslar arası geçerliliğe sahip TSSF-CMAS 1 Yıldız Dalıcı brövesi almaya hak kazanırsınız.

Biz keyifli bir aileyiz huzur ve güven içinde.. Gelin sizde bu aileye katılın…

Konaklar Mah. Büyükdere Cad. Yenilevent Sit. No:182 Kat:5 Daire:17 Yenilevent Beşiktaş / İstanbul

@maviincidalis İnstagram sayfamızda ufak bir çekiliş yapıyoruz katılım sağlarsanız seviniriz, ayrıca dalış etkinliklerimizde çektiğimiz videoları artık youtube üzerinden de paylaşacağız sizlerden ricamız youtube kanalımıza abone olmanız,

Youtube Linkimiz : https://youtube.com/channel/UCo00qtiNyl52swf2InJyaQw

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, sağlık ve sıhat içinde görüşmek dileğiyle.

Mavi İnci Dalış Ailesi

Ali Yücel Çeçe

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa