SON DAKİKA

Haber Ekspress

SELENAY YATAKLARINDAN CORONA VİRÜSE UYGUN ÜRETİLEN ANTİBAKTERİYEL YATAKLARA YOĞUN TALEP

SELENAY YATAKLARINDAN CORONA VİRÜSE UYGUN ÜRETİLEN ANTİBAKTERİYEL YATAKLARA YOĞUN TALEP
Bu haber 19 Ağustos 2020 - 13:41 'de eklendi.

 Selenay Yataklarından corona virüse uygun üretilen antibakteriyel yataklara yoğun ilgi gün geçtikçe artıyor. Selenay yatakları  Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Resul Çay, pandemi dönemi başlar başlamaz koşullara uygun yeni bir yatak ürettik ve halkın ilgisinden memnunuz.   Corona virüs ile birlikte oluşan Pandemiden sonra hayatın daha farklı olacağından dolayı bir çok ürün geliştirdik . Ürünlerin de  projelerini tasarlayıp üretimine başladık. Yeni tasarladığımız ürünlerin kumaşlarının antibaktiriyel ve steril özelliklerde olmasına önem veriyoruz dedi.

46 yıldır mobilya sektöründe olan bir firmayız aynı zamanda Selenay  yataklarının üretici firmasıyız. Mobilya sektöründe yıllardır bir çok ödül aldık amacımız sektörde   güzel işlere imza atıp yeni farklı tasarım ve üretimlerle dünya markası olmak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa