SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

9 SENE ÖNCEKİ FİLMİN TEKRARI MI?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 9 Ekim 2018 tarihinde ‘Galatasaray Büyükçekmece Spor Tesisleri Projesi’ için imza teslim töreni gerçekleştirdi. Bundan tam 9 sene önce 6 Ekim 2009 tarihinde benzer imzalar dönemin Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat’la da atılmış ama gelen giden olmamıştı.

9 SENE ÖNCEKİ FİLMİN TEKRARI MI?
Bu haber 12 Ekim 2018 - 14:46 'de eklendi ve 903 views kez görüntülendi.

GALATASARAY TARAFTARLARI HÜSRANA UĞRAMIŞTI

Bundan tam 9 sene önce Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile dönemin Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat arasında arsa tahsisi için imzalar atılmış, bu haber ulusal basında “Galatasaray Büyükçekmece’ye taşınıyor” manşetiyle duyurulmuştu. Habere çok sevinen Galatasaraylı taraftarlar sonrasında hüsrana uğramış, zira Galatasaray Büyükçekmece’ye taşın(a)mamıştı.

“YİNE AYNI HÜSRANI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

9 sene sonra benzer imzaların atılmasıyla tekrar heyecanlanan Galatasaraylı taraftarlar, “Umarız bu sefer gerçek olur. Aynı hüsranı bir daha yaşamak istemiyoruz. Şayet aynı hüsranı tekrar yaşarsak bu kez tepkimiz sert olur” diye konuştu.

“ONUN ADI HASAN AKGÜN!”

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız eski bir siyasetçi, “Onun adı Hasan Akgün. Şeytanın bile aklına gelmeyecek fikirler onun aklına gelir. Hele de seçim arifesinde! Galatasaray’ı getirir… Messi’yi getirir… Hollywood’u getirir… Hatta James Dean’i mezarından kaldırıp, ‘dünyanın en iyi şehri Büyükçekmece’ dedirtir… O yüzden cek’li, cak’lı konuşmalara benim karnım tok. Yaptı, getirdi, Galatasaray geldi diye haber çıkarsa anca inanırım” şeklinde manidar bir açıklama yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa