SON DAKİKA

Haber Ekspress

Pek çok tarzı harmanlayarak kendi müziğini yaratan Beatmucit Ceyhuni, nereye giderse gitsin hasret çekenler için “Gurbet” isimli çalışmasıyla kulaklarınıza ve duygularınıza misafir olmaya geliyor.

Daha önce yayınladığı “Taverna Etnik Hip-hop Teknik”, “Taverna Etnik Hip-Hop Teknik Ahım Şahım” albümleri ve geçtiğimiz yıl yayınladığı “Bir gülüşü var” teklisiyle beğeni toplayan Beatmucit Ceyhuni uzun bir aranın ardından sessizliğini “Gurbet” isimli yeni teklisiyle bozuyor. Dinleyicilerini yine hayal alemine doğru yolculuğa çıkarıyor.

Büyüdüğü evde arabesk, taverna, oyun havaları ve halk müziği dinleyen sokakta ise jazz, soul ve rap müzikle tanışan ve müziğini bu tarzları harmanlayarak ortaya çıkaran, sıra dışı sözleriyle dikkat çeken müzisyenin iki tane yavrusu ve manda kasa bir Mercedes’i var.

1983 Altın Tornavida Birincisi, Beatmucit Ceyhuni “Gurbet”le Geri Döndü

Pek çok tarzı harmanlayarak kendi müziğini yaratan Beatmucit Ceyhuni, nereye giderse gitsin hasret çekenler için “Gurbet” isimli çalışmasıyla kulaklarınıza ve duygularınıza misafir olmaya geliyor. Daha önce yayınladığı “Taverna Etnik Hip-hop Teknik”, “Taverna Etnik Hip-Hop Teknik Ahım Şahım” albümleri ve geçtiğimiz yıl yayınladığı “Bir gülüşü var” teklisiyle beğeni toplayan Beatmucit Ceyhuni uzun bir aranın ardından sessizliğini “Gurbet” […]

03 Mayıs 2020 'da eklendi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GALERİLER
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa