SON DAKİKA

Haber Ekspress

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. Yılı kutlu olsun.

Umut Uçar- Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri Kurucu Başkan Nesrin Avlunyalı’nın öncülüğünde 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.Yılında özel bir etkinliğe imza attı.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ!

Güzel İzmir’in nadide semtlerinden olan Eşrefpaşa ve Gültepe renkli görüntülere sahne oldu. Atamızın İzinde Platformu Kurucu Başkanı Nesrin Avlunyalı ve Yönetim Kurulu üyeleri,Cumhuriyet Sevdalısı Gençlik Platformu Üyeleri ile birlikte eşrefpaşa ve gültepe semtlerinde çocuklarla buluştu. Çalınan müziklerle birlikte platform üyeleri çocuklara gofret,şeker ve balon dağıttı. Çocuklar ile birlikte platform üyeleri de 23. Nisan coşkusunu yaşadılar.

Avlunyalı’dan Açıklama

Atamızın İzinde Platformu Kurucu Başkanı Nesrin Avlunyalı sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı Avlunyalı açıklamasında;

‘‘23Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle İzmir būyūk şehir belediye başkanımız sayın Tunç Soyer in,çocuklarımız için hazırladıgı paketlemeye gönūllū olarak katıldık.Ögleden sonrada Atamızın izinde platformu olarak Izmirin Gūltepe ve Eşrefpaşa semtinde bulunan çocuklarımıza Atamızın izinde platformu yöneticilerimiz ve genclik platformumuz ile birlikte kendimizce kūçūk hediyeler hazırlayıp bu özel gūnlerin de yanlarında olmak bizleri çok mutlu etti.Aysun Gūl arkadaşıma Gūltepede bizlere cocuklarımıza ulaşmamız konusunda yardımlarından dolayı Atamızın izinde platformu  yönetim kurulu adına teşekkūr ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramı kutlu olsun.’’ Dedi.

Atamızın İzinde Platformu’ndan 23 Nisan Özel Etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. Yılı kutlu olsun. Umut Uçar- Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri Kurucu Başkan Nesrin Avlunyalı’nın öncülüğünde 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.Yılında özel bir etkinliğe imza attı. ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ! Güzel İzmir’in nadide semtlerinden olan Eşrefpaşa ve Gültepe renkli görüntülere sahne oldu. Atamızın İzinde Platformu Kurucu Başkanı […]

22 Nisan 2020 'da eklendi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GALERİLER
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa