SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

BAŞARI ENGEL TANIMAZ

BAŞARI ENGEL TANIMAZ
Bu haber 05 Ekim 2021 - 14:53 'de eklendi ve 664 views kez görüntülendi.

Silivri Belediyesi, yüzme dalında Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok başarıya imza atan İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Paralimpik Yüzme Sporcularını Silivri’de ağırladı.

 

Silivri Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Silivri Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Uslu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Paralimpik Yüzme Antrenörü ve Paralimpik Yüzme Milli Takım Antrenörü Dr. Duran Arslan ve Paralimpik sporcuların aileleri Şöhret Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Silivri Belediyesi’nin spor projeleri, spor yatırımları ve paralimpik sporlarla ilgili istişareler yapıldı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, birçoğu Türkiye Şampiyonu olan paralimpik sporculara hitaben yaptığı konuşmada, “Başarının engel tanımadığının en güzel örneği olan siz değerli sporcularımız ve kıymetli aileleri ile bir araya gelmekten ve Silivri’mizde misafir etmekten mutluluk duyduk. Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın sizlere selam ve muhabbetlerini iletiyorum. Her birinizi ayrı ayrı başarılarınızdan dolay tebrik ediyorum. Silivri Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanında olacağımızı belirtmek isterim. Belediye başkanımızın talimatlarıyla Silivri’mize birçok yeni spor alanı kazandırdık. İlçemizde yüzme sporunun yaygınlaşması ve sizler gibi şampiyon sporcuların yetişmesi adına yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde açılışını gerçekleştirerek yüzme sporuna gönül vermiş sporcularımızın hizmetine sunacağız. Kapılarımız ve tüm imkânlarımız sizlere her zaman açık olacak. Değerli katılımlarınızdan dolayı hem sizlere hem de sizlerin başarılarında gizli kahraman olan kıymetli ailelerinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NE TAM DESTEK

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Paralimpik Yüzme Antrenörü ve Paralimpik Yüzme Milli Takım Antrenörü Dr. Duran Arlan sporcular ve aileleri adına yaptığı konuşmada Silivri Belediyesi’ne, spora ve sporcuya verdiği destekler ve misafirperverliği için teşekkür ederek, paralimpik sporculara yönelik tüm projelerde Silivri Belediyes’ine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Toplantı günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa