SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

BEYLİKDÜZÜ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevine devam edemeyen Metin Aydın’ın yerine, oybirliği ile Sinan İşgüzar başkan seçildi.

BEYLİKDÜZÜ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ
Bu haber 17 Temmuz 2018 - 16:18 'de eklendi ve 1.348 views kez görüntülendi.

KARA KARTALLAR BİR ARADA

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’nin genel kuruluna çevre dernek başkanları da katıldı. Genel kurulda divan başkanlığını Silivri Kartalları Derneği Başkanı Hüseyin Belkenoğulları yaparken, yardımcılıklarını Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan ile Nuray Aşkın yaptılar.

“HAYATIMIZ BEŞİKTAŞ”

İşlerinin yoğunluğu ve aynı zamanda Beylikdüzüspor’un da başkanlığını yapması nedeniyle derneğe eskisi kadar zaman ayıramayan Metin Aydın’ın isteği ile gerçekleşen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Sinan İşgüzar Haber Ekpress’e konuştu. Dernek üyelerinin daha önce de başkan olması yönünde kendisine baskı yaptıklarını, ancak o dönem bu teklifi kabul etmediğini ifade eden İşgüzar şunları dile getirdi:

Bizim hayatımız Beşiktaş. Dolayısıyla ha dernekte çay yapmışız, ha da başkanlık yapmışız, bunun bir önemi yok bizim için. Tek amacımız Beşiktaş’a hizmet etmek. Metin Aydın ağabeyimiz bugüne kadar derneğimize çok güzel hizmetler etti. Ben de hep yanında oldum, elimden geldiğince kendisine yardım ettim. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle dernek başkanlığı görevinden ayrılmak istemesi neticesinde daha önce olduğu gibi arkadaşlarımız yine beni işaret ettiler. Başka aday da çıkmayınca, bu onurlu görevi kabul ettim. Değerli arkadaşlarım Ercan Albeniz ve Orhan Kıroğlu ile birlikte, dernek faaliyetlerimize hız vereceğiz. Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş.

PARADİSE AVM 3. KATTA

Adnan Kahveci Mahallesi Paradise AVM 3. Katta bulunan Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’nde üye kayıtları devam ediyor.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa