SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Çağrı Yördem yazdı… Zorlu Lig Bitmek Üzere

Çağrı Yördem yazdı… Zorlu Lig Bitmek Üzere
Bu haber 05 Temmuz 2020 - 14:16 'de eklendi ve 678 views kez görüntülendi.

Malum olunduğu üzere zorlu center alışveriş merkezinde fenerbahçe başkanı sayın Ali Koç ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı sayın Nihat Özdemir beyfendinin kapalı kapılar arkasında yaptığı görüşme kamuoyu tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Daha sonra malum dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsü her sektörü etkilediği gibi futboluda adeta dünyada durdurdu ilk olarak avrupa Şampiyonası 2021 yılına ertelendi.

Bir çok ülkede ligler ara veri verildi yada askıya alındı son haliyle tescil edildi falan filan ….

Ya ülkemizde ?

Garip bir şekilde sağduyusuna ve samimiyetine inandığım ki bu Covid ‘in şakası süpikilasyonu olmaz Fatih hoca ve Abdurrahim Albayrak galatasaray kulübünden virüsü yakalandı akabinde erzurumspor beşiktaş fenerbahçe den değişik isimler virüse yakaladıkları açıklandı .

Zorlu mevzusuna gelince fenerbahçe gibi Türk futboluna damga vurmuş bir kulüp isminin kapalı kapılar arkasında konuşulması hakemlerin baskı altına alınma isteği gibi anlamlarla pekiştirildi.

Bu işten zararlı çıkan ise fenerbahçe oldu medya baskısı hakem baskısı ve hataları sezona iyi başlayan bir Fenerbahçeyi birden yarıştan kopardı .

Evet !

Lig normal başladı zorlu devam etti hüsranla bitmek üzere

Tireden Tahir hoca Fenerbahçe’nin başında bunun gruru buruk olsada içimizde son haftalarda alınan galibiyetler Tirenin kendi evladının başarılı olması hepimizi grurlandırdı.

GÖNLÜM 86 YILINDAN BERİ ŞAMPİYONLUĞA HASRET TRABZONSPOR’DAN YANA

Ligler bitmek üzere basaksehir ve Trabzonspor arasında geçen şampiyonluk yarışından gönlümden geçen şampiyon adayım Trabzonspor

Daha sağlıklı daha adil ligler’de futbolun zirvesine çıkabildiğimiz nice Sezonlara. ….

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa