SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kılıçdaroğlu : ” Her zaman yanınızdayız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile 8 Nisan Dünya Roman Günü’nü kutladı.

Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoya şu notu düştü:

Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü. Sizi gayet iyi biliyorum, sizin şarkılarınızı, türkülerinizi de gayet iyi biliyorum. Ama bugün, gerek Türkiye gerek dünya derin bir sorunla karşı karşıya, salgın bir hastalık var. İşsizlik var, yoksulluk var. Siz zaten, yoksulluğu da işsizliği de bilenlersiniz. Ama hiç umutsuzluğa kapılmayın, Cumhuriyet Halk Partisi her zaman sizin yanınızda olacak. İşsizliğinizle mücadele edecek, yoksulluğunuzla mücadele edecek. Belediye Başkanlarımız her zaman sizin yanınızda olacak. Dünya Romanlar Günü kutlu olsun, moralinizi bozmayın, umudunuzu yitirmeyin.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 8 Nisan Dünya Roman Günü’nü Kutladı

Kılıçdaroğlu : ” Her zaman yanınızdayız Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile 8 Nisan Dünya Roman Günü’nü kutladı. Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoya şu notu düştü: Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü. Sizi gayet iyi biliyorum, sizin şarkılarınızı, türkülerinizi de gayet iyi biliyorum. Ama bugün, gerek Türkiye gerek dünya […]

08 Nisan 2020 'da eklendi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GALERİLER
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa