SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

GALATASARAYLILAR YENİ DERNEK MERKEZİNE TAŞINDI

Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği, Beylicium AVM’deki yeni yerine taşındı.

GALATASARAYLILAR YENİ DERNEK MERKEZİNE TAŞINDI
Bu haber 08 Aralık 2018 - 19:26 'de eklendi ve 1.167 views kez görüntülendi.

BAŞKAN DA AÇILIŞA KATILDI

Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği, derneğin yeni merkezinin açılışına Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de katıldı. Dernek bugüne kadar 13 büyük sosyal yardım projesiyle adını duyurmuştu. Dernek Başkanı Oktay Aksu’nun başarılı çalışmalara imza attığının altını çizen Cengiz, “Beylikdüzü Galatasaray Taraftarlar Derneği bizim en aktif derneklerimizden biridir. O yüzden toplantımızı iptal ederek buraya gelmeyi görev bildik” diye konuştu.

FİKRET ORMAN’A YANIT VERDİ

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Cengiz, Beşiltaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Osman’ın açıklamalarına sert yanıt verdi.

Cengiz, “Fikret Orman’ın konuşmalarını dinleyince hepimiz birbirimize şok içerisinde baktık. Sahada ölümüne mücadele etsek de saha dışında doğruluktan yanayız” dedi. Orman’ın, ’17 kulüp olarak bildirinin arkasındayız’ sözlerine de değinen Başkan Cengiz, “Orada 17 kulüp yoktu. 10 kulüp bildiriyi yayınlamadı. Bize karşı değilseniz oraya 18 kulüp yazacaktınız” diye konuştu.

KULÜPLER BİRLİĞİ BİRLİK OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR

Galatasaray olarak kendilerine ayrıcalık istemediklerinin altını çizen Galatasaray Başkanı, “Kulüpler Birliği artık birlik olmaktan çıkmıştır. TFF belki de ilk kez açıklıkla hakemleri dinlendirmeye aldı. Neden bu açıklamadan rahatsız oldunuz? Şeffaflık neden rahatsız etti? Gizli olması daha mı iyiydi? Ortada yazılı bir bildiri yok. Kimsenin imzası yok. Köy bakkalının bile bir defteri olur. Kimse aptal değil. Alemi sersem zannetmesinler. Neden yıllardır bazı hakemler bazı takımların maçlarına verilmiyordu! Çıkıp öncelikle bunu açıklasınlar” serzenişinde bulundu.

TOPLANTILARA ASLA KATILMAYACAĞIZ

Futbolun Türkiye’de Galatasaray’a karşı oynanan bir oyun olduğu açıklamasını yineleyen Cengiz sözlerini şöyle tamamladı:

Bildiriyi kimin yazdığı hâlâ açıklanmadı. ‘Ben yaptım oldu’ demekle bu işler olmaz. Bu hareket bir Anadolu kulübüne yapılsaydı aynı tepkiyi verirdik. MHK’nın açıklamasında ne gibi sıkıntı vardır. Başkan bir sakınca yok dedi ama bu metni yazan kim? Biz bunu yazanı biliyoruz, kral çıplak! Bu durum düzeltilmedikçe Kulüpler Birliği toplantılarına asla katılmayacağız. Kahveye pişti oynamaya gidermiş gibi, ‘Bugün gelmediler, bir dahaki toplantıya gelirler’ yaklaşımını doğru bulmuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa