SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Güzeltepe Foça’yı 2-1 Mağlup Etti

Güzeltepe Foça’yı 2-1 Mağlup Etti
Bu haber 17 Ocak 2022 - 12:15 'de eklendi ve 630 views kez görüntülendi.

İzmir Süper Amatör kuzey grubunda haftanın maçında Güzeltepe spor Foça Belediye spor’u kendi evinde 2-1 malup etti. Maça taraftarının yoğun ilgisi ve baskısı ile başlayan Güzeltepe spor 28’nci dakikada 2003 doğumlu oyuncu Umut Bozkurt’un asisti ile 2003 doğumlu oyuncu Emre Ercan’ın golü ile 1-0 öne geçti.
İlk yarının son dakikasında duran toptan kalesinde golü gördü ve ilk yarı 1-1 bitti ikinciye yarıyı da hızlı ve coşkulu oynayan Güzeltepe 57’nci dakikada 2003 doğumlu oyuncu Umut Bozkurt’un asisti ile 2004 doğumlu oyuncu Tolgay Koçhan, harika bir golle takımını galibiyete taşıdı. Çekişmeli ve coşkulu bir oyunun sonucunda Güzeltepe spor maçtan galip ayrıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa