SON DAKİKA

Haber Ekspress

Radyo 1919 Fm’de Tarihi Canlı Yayın..

Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı 45.Yılı’nı Radyo 1919 Fm’de  özel bir program ile kutladı.

18 Nisan akşamı saat 21:00 ile 24:00 arasında gerçekleştirilen özel programda birbirinden değerli usta oyuncular Hababam Sınıfı’nın 45.yılında neler yaşadıklarını www.haberilizm.com ve www.medyalizm.com sitelerimizin İzmir İl Temsilcisi,Radyo 1919 Fm’in Kurucusu ve Program Yapımcısı Umut Uçar’a anlatılar. Programa telefon bağlantısı ile katılan Tarihi canlı yayın’ın konukları

Hababam Sınıfı Tatilde Filmi’nin oyuncusu Filiz Kutlar, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin oyuncusu Tekgül Gözalan, Hababam Sınıfı oyuncusu Ahmet Arıman ( Hayta İsmail), Hababam Sınıfı oyuncusu Tuncay Akça( Bacaksız efendi), Hababam Sınıfı oyuncusu Metin Türel, Hababam Sınıfı oyuncusu Ali ince, Hababam Sınıfı oyuncusu ve filmin yönetmeni Ertem Eğilmez’in asistanı yönetmen yardımcısı Ergun Sözen ( Boncuk), Hababam Sınıfı ve pek çok yeşilçam filminin görüntü yönetmeni Hüseyin Özşahin ‘‘ Hayat Birlikte Güzel’’ isimli sinema filmi ile ikisi Avrupa’dan olmak üzere 3 tane ödül alan genç yönetmen Mehmet Ayaz Seçgil katıldı.

Konuk 45.Yıl duygularını anlatırlarken o günlere geri dönmüş olmanın mutluluğu ile yaşadıklarını anlatarak dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Hababam Sınıfı 45.Yılını Özel Bir Programla Kutladı!

Radyo 1919 Fm’de Tarihi Canlı Yayın.. Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı 45.Yılı’nı Radyo 1919 Fm’de  özel bir program ile kutladı. 18 Nisan akşamı saat 21:00 ile 24:00 arasında gerçekleştirilen özel programda birbirinden değerli usta oyuncular Hababam Sınıfı’nın 45.yılında neler yaşadıklarını www.haberilizm.com ve www.medyalizm.com sitelerimizin İzmir İl Temsilcisi,Radyo 1919 Fm’in Kurucusu ve Program Yapımcısı Umut Uçar’a anlatılar. Programa telefon bağlantısı […]

20 Nisan 2020 'da eklendi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GALERİLER
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa