SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

İslam Erkul kimdir?

İslam Erkul kimdir, nereli ve ne iş yapar?

İslam Erkul kimdir?
Bu haber 21 Kasım 2023 - 8:59 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

İslam Erkul 2000 yılında Mardin’de doğdu, eğitim hayatına Mardin’in Dargeçit ilçesinde devam etti. Dargeçit Ilısu Anadolu Lisesinde 9. sınıfa kadar okuyarak çeşitli nedenlerden dolayı açık lisede eğitimine devam etti.

Okul hayatına devam ederken, bir yandan da iş hayatını devam ettirmesi gerekiyordu ve bunun için geleceği içinde bir yol çizmesi gerekiyordu, 2017 yılında spor ile tanıştı ve “bunu bende yaparım” diye kafasına koydu, 7 senesini arkada bıraktı ve şimdi bir yandan iş hayatı bir yandan eğitim hayatı ve bir yandan da spor hayatını devam ettiriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa