SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yandaş Medyanın Limon Üreticilerine Yaptırdığı Röportaj Kurgu Çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun  çürümeye yüz tutan limonları halka dağıtmaya başlaması iftirası ile yandaş medyanın limon üreticilerine yaptırdığı röportajın kurgu olduğu ortaya çıktı.

Limon üreticisi ile röportaj yapan yandaş medya kameramanı görüntülerde de görüldüğü üzere limon üreticisini nasıl konuşması gerektiği konusunda yönlendirmekte ve bu şekilde yandaş medyanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu karalamaya çalıştığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na İftira Atan Yandaş Medya’nın Planı Suya Düştü

Yandaş Medyanın Limon Üreticilerine Yaptırdığı Röportaj Kurgu Çıktı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun  çürümeye yüz tutan limonları halka dağıtmaya başlaması iftirası ile yandaş medyanın limon üreticilerine yaptırdığı röportajın kurgu olduğu ortaya çıktı. Limon üreticisi ile röportaj yapan yandaş medya kameramanı görüntülerde de görüldüğü üzere limon üreticisini nasıl konuşması gerektiği konusunda yönlendirmekte ve bu şekilde […]

24 Nisan 2020 'da eklendi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GALERİLER
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa