SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

KARA KARTALLAR SİYASİLERİ BULUŞTURDU

KARA KARTALLAR SİYASİLERİ BULUŞTURDU
Bu haber 15 Mart 2019 - 18:17 'de eklendi ve 840 views kez görüntülendi.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği tarafından Işıldak Kültür Sarayı’nda düzenlenen 116. Yıl Balosu, siyasileri ve adayları bir araya getirdi.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ’NÜ AHMET ÜRKMEZGİL TEMSİL ETTİ

Başkan Fikret Orman’ın katılamadığı gecede Beşiktaş Kulübü’nü Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil temsil ederken, Kartal Yuvalarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ve Taraftar Dernekleri Sorumlusu Selçuk Kaynarkan da kulüp adına geceye katılanlar arasındaydı.

İBB BAŞKAN ADAYLARI ÇİÇEK GÖNDERDİ

Beşiktaşlılığı ile bilinen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yoğun programları dolayısıyla katılamadıkları geceye çiçek gönderdiler.

ÜRKMEZGİL İLE İŞGÜZAR KONUŞMA YAPTILAR

2013 yılında kurulan Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’nin, özellikle son iki yılda yaptığı faaliyetlerini yansıtan sinevizyon gösterisi büyük alkış aldı. Sinevizyon gösterisinin ardından Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil ile Beylikdüzü Beşiltaşlılar Derneği Başkanı Sinan İşgüzar birer konuşma yaptılar.

AMPUTE TAKIMI DA GECEDEYDİ

Geniş katılımın olduğu gecenin sunuculuğunu BJK TV’den Alaaddin Orhan yaparken, Beşiktaşlı ünlü sanatçı Ali Altay’in söylediği şarkılara ve marşlara herkes eşlik etti. Geceye katılan Engelli Gücü Ampute Futbol Takımı oyuncuları ise yoğun ilgi gördü.

ADAYLAR AYNI MASADA

Beylikdüzü’nü yönetmeye talip olan; AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık, CHP Adayı Mehmet Murat Çalık, Vatan Partisi Adayı Dr. Barbaros Bahçelioğlu, DSP Adayı Gürkan Özgürkanlı ve Saadet Partisi Adayı Tuncer Koğa aynı masalarda buluştular. Siyasi partilerin ilçe başkanlarının da bir araya geldiği gecede, dernek faaliyetlerine katkıda bulunanlara plaket verildi. Plaket töreninin ardından geceye sponsor olan Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman sporun önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

FORMAYI ÇALIK, BİBLOYU IŞIK ALDI

Gecenin sonunda, açık artırmayla satılan; futbolcuların imzaladığı formayı CHP Adayı Mehmet Murat Çalık, kartal biblosunu ise AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık aldı. Işık, AK Parti ilçe başkanlığı döneminde de derneğe ayni yardımlarda bulunmuştu.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sinan İşgüzar’ın, gecede yaptığı konuşması:
116 yıllık şanlı kulübümüz Beşiktaş’ın değerli başkanı Fikret Orman’ı temsilen aramızda bulunan Sayın Ahmet Ürkmezgil, Sayın Hüseyin Mican, Sayın Selçuk Kaynarkan ve Sayın Suat Orman başta olmak üzere bizleri bu gecede yalnız bırakmayan herkese teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.
Beşiktaş’ımıza ne kadar sevdalıysak, ilçemizi de çok seviyoruz.
Bu güzel gecede, güzel ilçemiz Beylikdüzü’nü yönetmeye talip olan kıymetli başkan adaylarımızı aynı masa etrafında buluşturduğumuz için ayrıca çok mutluyum.
Değerli misafirlerimiz,
Biz Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği olarak; gün geldi Türkiye’nin en doğu ve güneydoğusuna giderek onlarca okulu ziyaret ettik, zor şartlarda eğitim gören evlatlarımıza yardım eli uzattık, gün geldi Zap Karakolu’na kadar giderek Mehmetçiklerimize moral verdik, gün geldi sokakta yaşayan ‘Dilsiz Yetimlerimiz’ diye tanımladığımız hayvanlarımız üşümesinler diye onlara kulübeler yaptık…
Yaptıklarımızı tek tek sıralayarak zamanınızı almak istemiyorum.
Bugüne kadar derneğimize ayni yardımlarda bulunan ve gecemize katılan herkese tekrar teşekkür ediyor, en büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Baba Hakkıları, Şeref Beyleri, Süleyman Sebaları şükran, minnet ve hasretle yâd ediyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa