SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

KAZANAN İZMİR OLDU…

KAZANAN İZMİR OLDU…
Bu haber 15 Mayıs 2022 - 17:15 'de eklendi ve 550 views kez görüntülendi.

U18 Türkiye şampiyonasında Finalde Namağlup Güzeltepe sevinen taraf oldu.

NAMAĞLUP GELDİLER , NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDULAR…

Türkiye U18 Finallerinde 2 İzmir takımı finalde mücadele etti. U18 Türkiye finalleri Muğla Marmaris etabında bugün saat 12.00 de başlayan maçta Güzeltepe Gençlik spor ile Balçova Belediye Termal takımları finalde karşılaştılar.

 

FİNALE KADAR MAÇLAR ;

İzmir şampiyonu Güzeltepe Gençlik spor Marmaris’te ilk oynadığı maçta Antalya büyükşehir bld.spor 2-1, ikinci maçında Isparta 32 ‘yi 4-0 geçerek finale kaldı. İzmir ikincisi Balçova Belediye Termal ise ilk maçında Aydın Yıldız spor engelini 3-1 ile , ikinci maçında Burdur Bucak spor ‘u da aynı skorla 3-1 geçerek finale ikinci İzmir takımı olarak adını yazdırdı.

MAÇTAN ANLAR ;

İzmir şampiyonlu için U18 İzmir final maçında karşılaşan iki izmir ekibi Muğla Marmaris Türkiye finallerinde tekrar karşılaştı. Maçın başında penaltı vuruşundan yararlanamayan Balçova Belediye Termal, kalesinde 2 gol gördü. Güzeltepe Gençlik spor maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarı başlar başlamaz golü bulan Güzeltepe Gençlik maçı 3-0 yaptı. Dakika 79 da Balçova belediye termal farkı ikiye indirdi. 3-1 Karşılıklı ataklar sonuç veremeyince maç bu şekilde sona erdi . U18 Türkiye şampiyonası Marmaris etabında gülen taraf GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR oldu.

Tebrikler GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR , Tebrikler BALÇOVA BELEDİYE TERMAL …

KAZANAN İZMİR OLDU…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa