SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

KULÜP LOKALİNİN İÇLER ACISI HALİ

Büyükçekmece Mimarsinan Spor Kulübü’nün lokali görenleri şaşkına çeviriyor. Camları ve kapıları kırılmış olan kulüp lokalinin içerisinde içki kutularından sigara izmaritlerine, çekirdek kabuklarından pet şişelere kadar ne arasanız var…

KULÜP LOKALİNİN İÇLER ACISI HALİ
Bu haber 21 Şubat 2021 - 16:35 'de eklendi ve 967 views kez görüntülendi.

PİSLİK İÇİNDE 

Belediye tarafından Mimarsinan Spor Kulübü’ne tahsis edilen lokalin pislik içindeki hali, özellikle çevre sakinlerini son derece rahatsız ediyor. Gençlerin toplu halde içeri girerek içki içip şarkı söylediklerini ifade eden vatandaşlar, bazı geceler içeride uyuyanların da olduğunu dile getirdiler.

YÖNETİMİN BAŞARISIZLIĞI

Kulüp Başkanı ile yöneticilerin, kulübü iyi yönetemedikleri iddia edilirken, cüzi olan kira bedelini dahi ödeyememiş olmaları tepki toplamıştı.

BELEDİYE DE HATALI

Uzun müddet kira alamayan Büyükçekmece Belediyesi, kulüp lokalinin tahliye edilmesi için yönetime yazı göndermişti. Çevre sakinleri; kullanım hakkı belediyede olan lokalin sahipsiz bırakılması neticesinde oluşan bu kötü görüntüde belediye yetkililerinin de suçlu olduklarını söylediler.

 

Haber Ekspress – Özel Haber 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa