SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

RANT OYUNLARINA ALET EDİLDİK

RANT OYUNLARINA ALET EDİLDİK
Bu haber 18 Ocak 2022 - 16:41 'de eklendi ve 929 views kez görüntülendi.

Beylikdüzü Gürpınar Futbol Kulübü Başkanı Emin Cesaret, teknik direktör Hüseyin Poyraz ve yeşil beyazlı kulübün futbolcuları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi.

10 Ocak’ı unutmadı

Beylikdüzü Gürpınar Futbol Kulübü Başkanı Emin Cesaret, teknik direktör Hüseyin Poyraz ve yeşil beyazlı kulübün futbolcuları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi. Gürpınar Buğra Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada basın mensuplarının gününü kutlayan başkan Cesaret Gürpınarspor’un hem siyasi hem rant oyunlarına alet edildiğini çok zor dönemler yaşadıklarını, yaşanan zorluklara rağmen mücadeleden hiçbir zaman yılmadıklarını ve bazı eksikliklerin tamamlanmasına çalıştıklarını ifade etti.

Soylu talimat verdi

3 Trilyon geldi

Gazetecilerin sorularını cevaplayan başkan Cesaret “İç İşleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu bizlere destek oldu ve 3 Trilyon ödenek çıkardı. Böylelikle Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin sahayı kullanama imkanına kavuşmasını sağladı. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya çok teşekkür ederim” dedi. Açıklamalarına devam eden Cesaret “Hedefimiz takımımızı 3. Lige çıkarmak. Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapacağız” diyerek gelecek adına hedefini ortaya koydu. Aslen kayseri İlinin Pınarbaşı İlçesinden olduğunu belirten Cesaret “Atalarımızın dediği gibi doğduğum yer değil, doyduğum yere ve bu takıma sahip çıkıyorum ben. Herkesi de bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu kulübün çok iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Hedefimiz takımımızı 3. Lige çıkarmak”.

Yeni fikstür belli oluyor

5 Şubat 2022 tarihinde başlayan TFF 1. Amatör ligde oynanacak maçlar için hazırlıklarını sürdürdüğünü, takımın güçlü kadrosuyla taraftarların karşısına çıkmayı beklediklerini belirten başkan Cesaret, Grupta yer alacak takımları 20 Ocak 2022 tarihinde çekilecek kura sonucu belli olacağını sözlerine ekledi. Cesaret programda basın mensuplarına yeşil beyazlı renklerden oluşan Gürpınarspor flaması takdim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa