SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Ringlerin Katili, Dünyayı Döven Adam Cesur Turgay sevenleriyle buluşuyor.

Ringlerin Katili, Dünyayı Döven Adam Cesur Turgay sevenleriyle buluşuyor.
Bu haber 12 Ağustos 2020 - 13:51 'de eklendi ve 489 views kez görüntülendi.

 Kick Boks’ta 5 kez dünya şampiyonu olan Cesur Turgay cumartesi günü Gaziemir’de sevenleri ile buluşuyor.

Torbalı’yı başarılı bir şekilde temsil eden ve Kick Boks’ta 5 kez dünya şampiyonu olma başarısını gösteren Cesur Turgay, hayranlarıyla bir araya geliyor.

Cumartesi günü saat 14:00’da Gaziemir Atıf Bey Mahallesi’nde bulunan Big Dream Cafe’de  Kafe’de hayranlarıyla buluşacak olan dünya şampiyonu Cesur Turgay’a yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Sporcu kimliği ile bilinen ve birçok gencin idolü olan Cesur Turgay, daha önce yaşamış olduğu şampiyonluklardan sonra işlerinin yoğun olmasından dolayı sevenleri ile bir araya gelemediğini beşinci şampiyonluktan sonra hayranlarını kıramadığını belirtti.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Cesur Turgay,

Yapacağımız etkinliğe yoğun ilgi olacak. Sosyal medya üzerinden sürekli mesaj alıyoruz. Gerçekleşecek olan etkinliğe Torbalı’daki hayranlarımızı da bekliyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa