SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

SOSYAL MESAFE DE FUTBOL ZEVKİ

SOSYAL MESAFE DE FUTBOL ZEVKİ
Bu haber 04 Mayıs 2021 - 23:38 'de eklendi ve 699 views kez görüntülendi.

Poolport’tan yine bir ilk daha…

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 virüsü nedeniyle ülke olarak olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Zamanın çoğunu evde geçirdiğimiz dönemde teknoloji ile iç içe kaldığımızdan dolayı fazla hareket ve egzersiz yapma imkanını zor buluyoruz. Uzmanlar pandemi döneminde bol bol hareket edilmesi, spor yapılması konusunda sık sık uyarılarda bulunuyorlar.

İşte böyle bir dönemde hem oturduğunuz yerden, hem sosyal mesafede, hem spor yaparak hem de eğlenerek sağlıklı bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Poolport’un yeni ürünü “MASA FUTBOLU” sizlere evinizde veya iş yerinizde sosyal mesafede futbol zevkini sunuyor. 2 kişinin karşılıklı olarak oturdukları yerden oynadıkları Masa Futbolu oyun seti için Selçuk Ünal ise ‘bu masayla futbol, masa tenisi oynandığı gibi, yemek masası, çalışma masası gibi fonksiyonlu şekilde de kullanabilirsiniz. Poolport olarak “Eğlencede Yeni Soluk” sloganı ile çıktığımız bu yolda turizm, eğlence ve hizmet sektöründe var olmaya devam ediyoruz’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa