SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Tarihi Destek Kampanyası “Bırakmam Seni”, Dijital Proje “Kartal Pençesi” İle Devam Ediyor

Beşiktaş Kulübü, taraftarların desteği ile benzersiz bir çalışmaya daha imza atıyor. “Kartal Pençesi” adı verilen proje ile Beşiktaş Taraftarı için dijital taraftar deneyimi oluşturulacak. Bu bağlamda Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği de çalışmalarına başladı.

Tarihi Destek Kampanyası “Bırakmam Seni”, Dijital Proje “Kartal Pençesi” İle Devam Ediyor
Bu haber 12 Şubat 2021 - 7:12 'de eklendi ve 903 views kez görüntülendi.

Beşiktaş Kulübü’nün, ‘Bırakmam Seni’ Kampanyası kapsamında geliştirdiği ve 09.02.2021 Salı günü kamuoyu ile paylaştığı ‘Kartal Pençesi’ Projesi tüm Beşiktaş Sevdalıları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Özellikle Beşiktaş Taraftar Dernekleri bu projeye büyük destek verdi. O derneklerden bir tanesi de, Sinan İşgüzar‘ın başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği.

KARTAL PENÇESİ PROJESİ NEDİR?

www.birakmamseni.org web sitesi üzerinden 20 TL ödeyerek projeye katılan taraftarların fotoğraflarına; her birinde 1903 kişinin yer alacağı toplam 1903 bloktan oluşan dijital Kartal Pençesi tribününde yer verilecek.

Kulüp, fotoğrafını yükleyerek projeye katılan ve tribünde yerini alan taraftarlar için bir de sürpriz hazırladı. AR destekli mobil cihazları üzerinden üye girişi yapan ve KARTAL’ı ÇAĞIR diyen taraftarlar nerede ise teknoloji yardımı ile futbolcuların 3 boyutlu modelleri oraya gelecek.

“Kartal Pençesi’’ Projesi katılım detayları

Birakmamseni.org üzerinden ‘’KATIL’’ butonuna tıkla.

Ulaştığın formda istenen bilgileri doldur.

Tüm bilgilerinin doğruluğundan emin ol. Sistemde tanımladığın e-posta hesabın ve oluşturduğun şifre ile tekrar giriş yapabilirsin.

Dijital tribünde yerini almak ve üyeliğini başlatmak için kart bilgilerini girerek desteğini yap. (Her koltuk için destek tutarı; 20 TL, 5 USD veya 4 Euro)

Koltuk adeti seçerek istediğin sayıda koltuk için destekte bulunabilirsin.

Destek yaptığında senin için tanımlanmış bir taraftar numarasına sahip olacaksın.

Tribünde görünmesi için fotoğraftaki kişinin adını ve yaşadığı ülke bilgilerini gir ve Kartal Pençesi fotoğrafını yükle.

Sadece Kartal Pençesi pozu verilmiş gerçek fotoğraflar onaylanacaktır.

Kartal Pençesi tribününde sana özel koltuk numaran ile yerin hazır!

Koltuk numaran ile sana özel düzenlenmiş bileti sosyal medyada paylaşarak yerini herkese gösterebilirsin. Fotoğrafın, Kartal Pençesi tribününde sana ait koltuk numarasında yerini alacak.

Kartal Pençesi tribününde yerini aldın!

AR destekli mobil cihazın üzerinden üye girişi yaparak ulaşacağın KARTALI ÇAĞIR butonu ile Kara Kartallar sen nerede isen orada olacak.

Kendin, ailen ve sevdiklerin için dilediğin kadar üyelik oluşturabilir ve destekte bulunabilirsin.

DESTEĞİNİ PAYLAŞ bölümünde, destek kodu oluşturarak fotoğraf yükleme hakkını sevdiklerine hediye edebilirsin. DESTEK KOD ile YERİNİ AL bölümüne girilen geçerli bir kod ile ayrıca bağış yapılmadan koltuk tanımlanabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa