SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Üniversiteler Arası Futbol Turnuvası

Üniversiteler Arası Futbol Turnuvası
Bu haber 18 Eylül 2020 - 23:25 'de eklendi ve 502 views kez görüntülendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemi sonrası, organizasyonunu POOLPORT Selçuk Ünal’ın yaptığı, yeni Eğitim-Öğretim yılında farklı üniversite ve bölümlerde okuyan öğrencilerimizin ”Spor Barış ve Kardeşliktir” ilkesiyle, birlik ve beraberliklerini sağlamak, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla yapılacak sosyal bir etkinliğin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.

Çeşitli üniversitelerin katılımıyla gerçekleşecek organizasyonu yapan Selçuk Ünal ”Tüm insanlık adına zor bir süreçten geçtik ve geçmeye devam ediyoruz, özellikle bu süreçte en çok etkilenenlerin başında öğrencilerimiz yer alıyor. Bizimde amacımız, yeni Eğitim-Öğretim yılında hem Üniversitelerimize farklı bir etkinlik, hem de öğrencilerimiz için eğitimin yanında sporu ve eğlenceyi de sunmak” diye konuştu.

Organizasyona dahil olacak Üniversiteler başta olmak üzere, öğrencileri de bekleyen büyük sürprizlerin olduğunu söyleyen Selçuk Poolport, Turnavanın Final öncesinde ise çeşitli sanatçıların sahne alacağı bir konser ve final maçında da eski A Milli Futbolcularında oynayacağı bir müsabaka olacağını dile getirdi.

Şimdiden bir çok yazılı ve görsel basının ilgisini çeken organizasyon devletin ilgili kurumlarının da desteği ile büyük bir sosyal etkinliğe dönüşmüş durumda..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa