SON DAKİKA

Haber Ekspress
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Ünlü İş insanı Senan Alagöz Vanspor taraftarlarını yalnız bırakmadı

Ünlü İş insanı Senan Alagöz Vanspor taraftarlarını yalnız bırakmadı
Bu haber 03 Ocak 2021 - 18:17 'de eklendi ve 639 views kez görüntülendi.

Özgür İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Senan Alagöz, Vanspor taraftarların atkı yardımında bulundu…

Tanınmış iş insanı Senan Alagöz yardımlarına devam ediyor ve insanların yüzünü güldürmek için el.ineden geleni yapıyor. Alagöz son olarak da Vanspor’a gönül vermiş cefakar taraftarın yüzünü güldürdü.

Senan Alagöz “Bizler gerek iş dünyasında, gerekse sanat camiası olarak halkımız ile beraber takımımızın yanında olmaya, dertlerini dinlemeye, seslerine ses vermeye devam edeceğiz. Bu yönde çalışmalarımızı düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Taraftarlarımızın bizlerden talepleri var. Gücümüzün yettiği kadar taraftarımızın sesi olup takımımıza yardımcı olarak yanında bulunmaya devam edeceğiz. “Pazara kadar değil mezara kadar “diyerek sevdamız olan Vansporumuza sahip çıkacağız.” dedi.

Vanspor taraftarı sosyal medyadan bir paylaşım yaparak iş insanı Senan Alagöz’e teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa