SON DAKİKA

Haber Ekspress

HESAPLI ALIŞVERİŞİN DOĞRU ADRESİ AKÇADIRCI PLASTİK LTD. ŞTİ.

HESAPLI ALIŞVERİŞİN DOĞRU ADRESİ AKÇADIRCI PLASTİK LTD. ŞTİ.
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 12:19 'de eklendi.

48 yıldır sektörde yer alan Akçadırcı Plastik Ltd. Şti. müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Merkezi Kayseri’nin Melikgazi OSB bölgesinde yer alan Akçadırcı Plastik, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“48 YILDIR BU SEKTÖRÜN İÇERİSİNDEYİZ.”

Akçadırcı Plastik firma sahibi Sayın Necati Akçadırcı”48 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. 2003 yılına kadar Kristal Ticaret olarak züccaciye ve muşamba üzerine devam etti. 2003 yılında Argıncı’ya intikal ettik. 2003 yılından bu yana Argıncı Toptancılar Sitesindeyiz. Aynı zamanda Mimar Sinan Organize Sanayi’deyiz.” Diye konuştu.

“250 KALEM ÜRÜN ÇEŞİDİMİZ BULUNMAKTA”

Sayın Necati Akçadırcı “Bizde muşamba, branda, çadır, nalburiye, hırdavat ve bunların çeşitleri bulunmakta. Masa muşambaları, Nikah masası muşambaları, yer ve soba muşambaları, balya makinesi ipi, çuval ağzı ve ip çeşitli olarak aşağı yukarı 250 kalem ürün çeşidimiz bulunmakta.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa