SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’un gözbebeği City Center Outlet AVM

Sıradan bir AVM’den çok daha farklı olarak içinde Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Kaymakamlığı ve Esenyurt Üniversitesi’ni barındıran City Center Outlet AVM, bölgenin cazibe merkezi olarak dikkat çekiyor.

Esenyurt’un gözbebeği City Center Outlet AVM
Bu haber 04 Ocak 2019 - 10:56 'de eklendi.

Bir seneyi aşkın bir süredir Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı’nda Esenyurt halkının hizmetinde olan City Center Outlet AVM, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Kaymakamlığı ve Esenyurt Üniversitesi ile aynı komplekste bir arada olması sebebiyle oldukça dikkat çekiyor. 1 Aralık itibariyle mağazaların ve Esenyurt halkının yoğun talebi üzerine Outlet konseptine geçen AVM, kompleks olarak bakıldığında Türkiye’de bu özelliğe sahip tek yapı olarak farkını ortaya koyuyor. City Center Outlet AVM, geniş koridorları, küçük meydanları, etkinlik alanı ve dinlenme köşeleri ile alışverişi daha da keyifli kılıyor. AVM’nin aydınlık iç dünyası, açılır teras konsepti ile vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

Yeni yılda ünlü markalar City Center bünyesine katılıyor

36.860 metrekare kiralanabilir alanı, ferah ve aydınlık mimarisi, Network, Watsons, Gratis, Koton, Defacto, LCWaikiki, Ebebek, Toyzshop, English Home, Flo gibi kurumsal mağazaları, MM Migros, Tekzen, Mediamarkt gibi büyük süper marketleri, Tavuk Dünyası, Ramiz Köfte, Kasap Döner, Kayseri Mutfağı gibi restoranları, Alaçatı Muhallebicisi, Mado, Starks, Kahve Sarayı gibi kafeleri, GYM Stop spor salonu, bowling, Cinens Sinemaları, Playland Eğlence Merkezi ile dikkat çeken City Center Outlet AVM, birçok ünlü mağazaları da yeni yılda bünyesine katmak üzere görüşmelerini sürdürüyor. 2019’un ilk aylarında ünlü mağazaları da Esenyurt halkıyla buluşturacak City Center Outlet yönetimi, mevcut 212 mağazanın sayısını daha da arttırarak Esenyurtlu vatandaşların daha nitelikli bir alışveriş yapmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Sıradan bir AVM’den çok daha farklı

City Center Outlet AVM, sadece alışveriş odaklı bir AVM değil. Kompleks içerisinde Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü gibi kamu alanları da yer alıyor. Vatandaşlar, City Center Outlet AVM’ye sadece alışveriş için değil kamu işlerini de halletmek için geliyorlar. Ayrıca Esenyurt Üniversitesi de kompleks içinde bulunuyor. Esenyurt Üniversitesi’nin giriş kapısı kamu kurumlarında olduğu gibi AVM içinden değil,kendi özel girişinden yapılıyor. City Center Outlet AVM, sıradan AVM’lerden farklı olarak bir kompleks olma özelliğini de taşıyor.

Nasıl ulaşılır?

City Center Outlet durağından geçen İETT otobüsleri

Avcılar > City Center Outlet

142, 142A, 144A, 146, 146BA, 147, 76D

Bahçeşehir> City Center Outlet

146, 147, 142B, 144B

Beylikdüzü> City Center Outlet

146, 147, 76, 142B

City Center Outlet durağından geçen minibüsler

Küçükçekmece – Örnek Mh.

Avcılar – Esenyurt – Hadımköy

Avcılar – Örnek Mh.

Avcılar – Kıraç

Avcılar – Deliklikaya

Avcılar – Bağlarçeşme

Avcılar – Boğazköy

Avcılar – Karaağaç

HABER: Suat Can Yurdum

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa