SON DAKİKA

Haber Ekspress

Diyetisyen Mahir Tekgöz iştah kapatma yönteminde diyet listesi yok!

Diyetisyen Mahir Tekgöz iştah kapatma yönteminde diyet listesi yok!
Bu haber 16 Kasım 2020 - 23:27 'de eklendi.

Yapılan diyetlerden alınan sonuçların sürekliliğinin sağlanması ne yazık ki her zaman mümkün olmuyor. Özellikle belli yiyecek gruplarına bağımlılık duyan bireyler diyet uygulayarak kilo vermeyi başarsa da diyet sonrası süreçte yeniden kilo alabiliyor. İştah açık olduğunda ve kilo aldıran gıdalar tüketildiğinde de süreç en başından başlayarak hem fiziksel hem de psikolojik anlamda yıpratıcı hale geliyor.

Diyetisyen Mahir Tekgöz, iştahın kapatılmasını uzun süreli sağlayacak bir diyet listesinin bulunmamasına rağmen, iştahını kontrol edemeyen kişilerin çözümsüz olmadığını da ayrıca belirtti.

Vücuda zarar verdiği ve kilo aldırdığı bilinse de uzak durulamayan gıdalardan kurtulmak teknolojinin de sunduğu imkanlarla artık mümkün. Sei jung tekniği ile sıklıkla tüketilen gıdaların vücutta biriktirdiği toksinler atılabiliyor ve bu gıdaların frekansları tersine çevrilerek o gıdalar karşısında açılan iştah kapatılabiliyor.

Sei jung seansları öncesinde ilk olarak iştah kontrolü sağlamak isteyen danışanların hangi gıda gruplarına bağımlı oldukları belirleniyor. MAHİR TEKGÖZ Bu gıdalar vücutta kirlenmeye neden olduğu için hücresel bazda nötrlenmeleri için vücutta temizlenme süreci başlatılıyor. Vücuttaki birikimler giderildiğinde ise kişilerin bağımlılık duydukları gıdalara karşı duyarsızlaşması sağlanabiliyor. Üstelik bu teknik ile yalnızca iştahın kapanması da sağlanmıyor, sigara bağımlılığı ve alkol bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan da uzak durulması mümkün olabiliyor.

Sei jung ile Yeni Bir Başlangıç Mümkün

Sei jung seansları sırasında bağımlılık duyulan tüm gıda grupları belirlenebiliyor. Birçok kişinin farkında olmadığı ve çok tükettiği besinler de ortaya çıkarılabildiği için iştahın kontrol edilmesi mümkün oluyor. MAHİR TEKGÖZ İşlemin temel amacı vücudun arındırılması prensibine dayandığı için vücuttaki ağır metaller, tarım ilaçları da frekans bazlı siliniyor ve kişiler sağlıklı bir bünyeye kavuşarak kilo verme sürecine girebiliyor.

MAHİR TEKGÖZ Sei jung cihazının ve seanslarının sonuçları birçok kişide oldukça keskin oluyor. Seansların bitimiyle bağımlılık duyulan ve vücutta kirlenmeye yol açan gıdalara karşı belirgin bir iştahsızlık, isteksizlik veya hızla doyuma ulaşma gibi sonuçlar elde edilebiliyor. Toplamda 4+1 seans uygulanması gereken bu tekniğin avantajları bazen ilk seans sonunda alınabiliyor. Ana seans olan ilk uygulamanın ardından gelen seanslar daha çok destek niteliği taşıyor. Her bir seans ile vücut daha çok arınıyor ve kişiler hem daha sağlıklı bir bedene hem de daha sağlıklı beslenme alışkanlıklarına kavuşabiliyor.  MAHİR TEKGÖZ Yine de bu teknik tek başına mucizeler yaratmıyor, danışanların da üzerlerine düşen görevleri yerine getirmesi, seans öncesi ve sonrası kurallara uyum sağlaması gerekiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa