SON DAKİKA

Haber Ekspress

İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi ile bir araya geldi

İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi ile bir araya geldi
Bu haber 11 Mart 2021 - 21:28 'de eklendi.

Efe Gazi Subaşı, Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi ile bir araya geldi…

Abdullah Yiğit/ Genç Girişimci İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi ile Büyükelçilik Binasında Uluslararası Yapmış olduğu projeler için bir araya geldi.

Genç Girişimci İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Katar’ın Ankara Büyükelçisi Sayın Salim Bin Mübarek Al Şafi `i makamında ziyaret ederek. Katar Ülkesi İçin Yapmış Olduğu Dev Projeler Hakkında istişarelerde bulundu.

Genç Girişimci İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Katar Ankara Büyükelçisi Sayın Salim Bin Mübarek Al Şafi ile Bugün bir araya geldik ekibim ile yapmış olduğumuz Uluslararası yatırım projelerimizi Büyükelçi ile paylaşım yaptık. Yakın zamanda Kardeş Katar ülkesine giderek projelerimizi gerçekleştireceğiz. dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa