SON DAKİKA

Haber Ekspress

OĞUZELİ’NİN SEVİLEN İSMİ MHP’DEN ADAY ADAYI

Bir dönem Oğuzeli Belediyesi Başkan Vekilliği de yapan Yusuf TAŞDEMİR,hizmet için Oğuzeli Belediye Başkanlığına aday adaylik başvurusunu yaptı…

OĞUZELİ’NİN SEVİLEN İSMİ MHP’DEN ADAY ADAYI
Bu haber 11 Aralık 2023 - 22:58 'de eklendi.

Bir dönem Oğuzeli Belediyesi Başkan Vekilliği de yapan Yusuf TAŞDEMİR,hizmet için Oğuzeli Belediye Başkanlığına aday adaylik başvurusunu yaptı.

Muhtarlık ile başlayan siyasi kariyerinde meclis üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği yapan TAŞDEMİR, Oğuzeli Halkının oylarına talip olduğunu belirtti.

Şehir merkezine yakınlığı ile bilinen Oğuzeli ilçesinin,hizmetlerle daha da güzel bir ilçe olması için var gücümle çalışacağımdan halkımızın hiçbir şüphesi olmasın diyen TAŞDEMİR, tecrübelerini Oğuzeli Halkına aktarmak için sabırsızlandigini dile getirdi.

Gaziantep Haber ailesi olarak çıktığı bu yolda Başarılar diliyoruz.

Kendi Ağzından Yusuf TAŞDEMİR kimdir ?

1966 yılında Hacar köyünde doğdum. İlk ve ortaokul eğitimimi Hacar köyünde tamamladım. Ortaokulu okurken aynı zamanda Kur’an eğitimi aldım. Lise eğitimimi Gaziantep Şehit Şahin Lisesi’nde tamamladım. 1990 yılında Eskişehir Üniversitesinin İşletme Fakültesinden mezun oldum. 1996 yılında askerlik görevimi Ardahan’da kısa dönem olarak yaptım.1999-2004 yılları arasında Hacar köyü, Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık görevi yaptım. 2011-2014 arasında Oğuzeli Ziraat Odası 2.Başkanlığı görevinde bulundum. 2010-2014 yılları arasında Alleben Bayramlı sulama birliği başkanlığı görevini yaptım.2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel 1.sıra adayı oldum. Belediye ile beraber il genel meclis üyeliğini kazanamadık. 2014 yılında Milliyetçi Hareket partisinden Oğuzeli ve Büyükşehir belediye meclis üyeliği aynı zamanda Oğuzeli Belediyesi Başkan vekilliği görevini yaptım. 2019 seçimlerinde yine Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyesi ve bu dönemde de başkan yardımcılığı görevini yaptım. Evli ve 4 çocuk babasıyım. Amacım, mesleğimde vasıflarımı arttırarak bulunduğum kurum için artı değer üretmektir. Değerlemenin yanı sıra kereste ticareti ile uğraşmaktayım. İyi çalışmalar dilerim.

Eğitim

Şehit Şahin Lisesi (1986-1989)

Eskişehir Üniversitesi İşletme ve İktisat Fakültesi (1992-1996)

İş Tecrübesi

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık Görevi (1999-2004)

Oğuzeli Ziraat Odası 2.Başkanlığı (2011-2014)

Alleben Bayramlı Sulama Birliği Başkanlığı (2010-2014)

Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzeli ve Büyükşehir belediye meclis üyesi (2014)/(2019)

Oğuzeli Belediyesi Başkan Vekilliği (2019)/(2023)

Sivil Toplum Kuruluşları Üyelikleri

Milliyetçi Hareket Partisi Üyesi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa