SON DAKİKA

Haber Ekspress

100 başarılı insana, 100 onur ödülü verilecek

100 başarılı insana, 100 onur ödülü verilecek
Bu haber 03 Ekim 2023 - 14:06 'de eklendi.

Birlik ve Beraberlik Federasyonu tarafından, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız bu özel dönemde, gerçekleştirilecek olan organizasyonla, topluma önemli katkılarda bulunmuş ve kalpleri iyilikle dolu 100 başarılı insana, 100 onur ödülü verilecek. Bu anlamlı gece, 9 Kasım tarihinde İzmir’de, Adnan Saygın Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

“Siz de bu anlamlı gece bir ödül alabilirsiniz!”

Birlik ve Beraberlik Federasyonunun Genel Başkanı Mehmet Diş, organizasyonun ev sahibi olarak şunları dile getiriyor: “Ülkemizin ve vatanımızın bu anlamlı gününe bizlerde bir anlam katarak 100. Yılında 100 özel insana 100 onur ödülü verilecek bir organizasyon düzenledik. Bu geceye katılan ve ödül alacak kişilerden ricamız, engelli bireylerimize en az iki engelli aracı almalarıdır. Bu arabaları da isterlerse yine kendileri başka bir organizasyonda verebilirler veya isterlerse bizler onların adına verebiliriz. Ayrıca, ödül alan kişilere birer sertifika, kendilerini ve şirketlerini tanıtan bir dergi hediye edilecek.”

Genel Başkan Mehmet Diş konuşmasında, “Bu anlamlı geceye herkesin katılmasını bekliyoruz. Eğer siz de bu organizasyona destek vermek isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size de bu anlamlı gecede bir onur ödülü sunabiliriz. Toplam ödül sayısının 100’den fazla olabileceğini unutmayın. ” ifadelerine de yer verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa