SON DAKİKA

Haber Ekspress

2. Gençlik Oyunları sona erdi

2. Gençlik Oyunları sona erdi
Bu haber 01 Mayıs 2019 - 11:34 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Oyunları, futbol turnuvası final maçı ve kupa töreniyle sona erdi. 34 okuldan 680 öğrencinin katıldığı futbol turnuvasında, şampiyonluğu Başakşehir Anadolu Lisesi kazandı.

Başakşehir Belediyesi 2. Gençlik Oyunları Festivali, Futbol Turnuvası’nın finali karşılaşmasıyla tamamlandı. İlçe genelindeki liseler arasında öğrencilere sporu aşılamak, yetenek ve becerilerini gözlemleyerek uygun branşlara yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen oyunlarda, futbol turnuvası final maçı büyük bir heyecana sahne oldu.

Şehit Erdem Özçelik Stadyumu’nda gerçekleştirilen final maçına Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, TÜGVA Başakşehir İlçe Başkanı Barışcan Kısacık, Okul idarecileri ve çok sayıda taraftar grubu katıldı.

Şampiyon: Başakşehir Anadolu Lisesi

Kıran kırana geçen mücadele sonucunda Başakşehir Anadolu Lisesi, rakibi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup ederek Gençlik Oyunları futbol kategorisinin şampiyonu oldu. Özel İstanbul İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncülüğü elde etti. Şampiyon takım, kupasını Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi’nin elinden aldı.

15 bin öğrenci 24 branşta mücadele etti

7 ay süren ve ilçe genelindeki 49 liseden 15 bin öğrencinin 24 branşta mücadele ettiği 2. Gençlik Oyunları’nın kapanış programı, 4 Mayıs Cumartesi günü Başakşehir Millet Bahçesi’nde yapılacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa