SON DAKİKA

Haber Ekspress

ERDOĞAN: SELDEN ZARAR GÖRENLERE YARDIM

ERDOĞAN: SELDEN ZARAR GÖRENLERE YARDIM
Bu haber 23 Temmuz 2021 - 14:22 'de eklendi.

CANLI | Erdoğan: Selden zarar gören kardeşlerimize kira, taşınma ve diğer ihtiyaçlarıyla ilgili gereken yardımlar yapılmaya başlanmıştır.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Rize’de cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunuyor …
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Rize’de cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunuyor.
Erdoğan’ın konuşmasından başlıklar şöyle:
“Murgul’da kayıp vatandaşımızı arama çalışmaları sürüyor. Bakanlarımız hemen bölgeye geldi. AFAD, UMKE ekiplerimizi ilimize sevk edildi. 2 bin 860 personel ve 705 araç görev yapmıştır. Afetten dolayı kapanan 426 yolun hemen tamamı ulaşıma açılmıştır. Afet bölgesinin tamamına su verilmekte olup içme suyunda, haberleşmede herhangi bir sıkıntı yoktur.
Selden zarar gören kardeşlerimize kira, taşınma ve diğer ihtiyaçlarıyla ilgili gereken yardımlar yapılmaya başlanmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa