21:59 - Kahramanmaraş saldırganı İsa Aras Mersinli , sessiz sedasız toprağa verilmiş
21:48 - Gülistan Doku soruşturmasında bir tutuklama daha
22:29 - Okula saldırı düzenleyen saldırgan, önceden arkadaşlarını tehdit etmiş
22:08 - Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kahramanmaraş’taki okul saldırısına ilişkin başsağlığı mesajı
21:31 - İsa Aras Mersinli’nin Sınıftaki Tuhaf Tavırları Kamerada
Küçükçekmece Belediyesi tarafından 4. Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen turnuva, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan 7’den 70’ e her yaştan 165 sporcu, en iyi hamleyi yapabilmek için yarıştı.
3 kategoride gerçekleştirilen ve iki gün boyunca devam eden turnuva, kıyasıya rekabete sahne oldu. 6 turdan oluşan turnuvada, satranç severler, zekâlarını ve stratejilerini yarıştırdı.
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya, kupa ve hediyelerini takdim etti. Dereceye girenlere para ödülünün yanı sıra tablet, akıllı bileklik, bluetooth kulaklık, en başarılı kadın sporculara da tablet PC hediye edildi.
A KATEGORİSİ
B KATEGORİSİ
C KATEGORİSİ
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.