SON DAKİKA

Haber Ekspress

KILAVUZU KARGA OLANIN…

Sosyal medya hesabından skandal bir Zabıta Haftası kutlama mesajı paylaşan Burçin Baykal rüşvetçi zabıtalara gönderme yaparken, vatandaşlar, kendi adının rüşvete karıştığı için Başkan Handan Toprak tarafından görevine son verildiğini hatırlattılar.

KILAVUZU KARGA OLANIN…
Bu haber 07 Eylül 2018 - 11:10 'de eklendi.

Çöpçüler Kralı filmindeki Şakir’i, görselinde kullandı

1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Baykal, hazırlattığı görsele ünlü Türk filmi Çöpçüler Kralı’ndaki rüşvetçi ve yalancı zabıta amiri Şakir karakterini koydu. Şener Şen’in canlandırdığı zabıta Şakir karakteri; görevi sürekli kötüye kullanan, kadınları taciz eden ve kendinden alt seviyedeki memurları aşağılayan bir tavır takınıyordu. Bu görseli gören sosyal medya kullanıcıları, Baykal’ın Avcılar’daki rüşvetçi zabıtalara gönderme yaptığını iddia ettiler.

Genel Merkez’in bundan haberi var mı?

Kutlama afişindeki bir diğer dikkat çeken ayrıntıysa Burçin Baykal’ın kendisini CHP Belediye Başkan aday adayı olarak tanıtması oldu. Baykal’ın daha adaylık başvuruları başlamadan kendisini aday adayı olarak lanse etmesi dikkat çekiyor. Seçimlere daha 6 ay süre olmasına rağmen Baykal’ın bu tez canlılığı kulislerde; “Kendisini aklamaya mı çalışıyor?” sorgulamasını gündeme getirdi. Zira Burçin Baykal’ın Avcılar Belediyesi’nden istifaya zorlanmasının sebebi, hakkında çıkan rüşvet iddialarıydı.

 

Haber Ekspress – Özel Haber

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa