SON DAKİKA

Haber Ekspress

Balcıoğlu, Kazancı’yı makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı’yı makamında ağırladı. Ziyaret için Kazancı’ya teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, kurumlar arası iş birliğine önem verdiğini söyledi.

Balcıoğlu, Kazancı’yı makamında ağırladı
Bu haber 13 Eylül 2024 - 23:56 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, Kazancı’nın bölgesel kalkınma ve yerel yönetim alanındaki katkısına teşekkür ederek, iki belediye arasındaki iş birliğinin önemine değindi. Başkan Balcıoğlu, bu tür ziyaretlerin yerel yönetimlerin güçlü ilişkiler kurmasına olanak sağladığını belirtti ve ziyaretin hem Büyükçekmece hem de Silivri için faydalı sonuçlar doğuracağına inandığını dile getirdi.

Görüşmenin iki belediye için de hayırlı sonuçlar doğurmasını dileyen Kazancı ise, misafirperverlikleri için Başkan Balcıoğlu’na teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber Yazılımı
şanlıurfa urfa