SON DAKİKA

Haber Ekspress

A Milli takımımıza Türkiye marşı

A Milli takımımıza Türkiye marşı
Bu haber 09 Haziran 2021 - 21:20 'de eklendi.

Müzik piyasasında ‘Vermedin’ şarkısıyla bilinen ve onlarca projeye, hit şarkıya imzasını atan Umut Timur’dan Avrupa Kapısına dayanan A Milli takımımıza tam destek.

Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’nın en favori takımlarından olan Türkiye’ye bir destek de Umut Timur’dan geldi. Bu kez futbolda Avrupa kapılarına dayanan Türk milleti, A milli takımımızın yanında. Kalbimizin futbol sahasında attığı Avrupa şampiyonasında Türk milli takımına ‘Türkiye’ şarkısını yapan Umut Timur, sanatçısından işçisine, memurundan ev hanımına kadar tek yürek haline gelen Türk milletine şevk verdi.

Düsseldorfta yaşayan ve müzik piyasasına ‘Vermedin’ şarkısıyla giren Umut Timur, art arda onlarca projeye imza attı. Kendi kurduğu AYE Produksiyon şirketinden çıkardığı ‘Türkiye’ şarkısı ise tek yürek haline gelen milletimize moral verdi. Milli takım ruhuna güç katan ve birlik beraberlik mesajı veren sanatçı, “Pandemi sürecinde birbirimizden çok uzaklaştık. Bu şarkıyla hep beraber coşalım. Avrupa stadyumlarında milli takımımızı yalnız bırakmayalım. Kalbimiz ve ruhumuz her zaman milletimizin yanında her zaman milli takımızın arkasındayız” dedi. Türkiye şarkısını klibi ise profesyonel ekip tarafından Türkiye’de çekildi.

Künye

Lyrics: Umut Timur

Music: Umut Timur, Joost Jellema

Mix: AYE MUSIC

Back Vocals: Ebru Timur, Selin Akkaya,

Selinay Karaman, Ozan Özden

Umut Timur – Türkiye şarkı sözleri

Boşuna sevmedik sizleri
Uğruna hepimiz zır deli
Söyle kim tutar bizi
Kalbimizde var izi
Gözledik zaferleri
Duysun alem sesimizi
80 milyon
Yürekten inanır sana
Şampiyon
Vur kır parçala ne varsa
80 milyon
El ele kol kola
Nerde olursan ol
Peşindeyiz sen rahat ol
Türkiye
Türkiye
Haydi saldıralım
Türkiye
Türkiye
Gel coşalım
Bayraklar sallanır gökte
inlesin dünya bizimle
Ay yıldız göğsümüzde
Canım feda uğruna Türkiyem
Gücünü göster
Haydi bastır
Gelsin goller

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa