SON DAKİKA

Haber Ekspress

Abacıoğlu: Köprü görevi göreceğiz

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Abacıoğlu, bir restoranda düzenlediği kahvaltı organizasyonunda mahalle eşrafıyla bir araya geldi.

Abacıoğlu: Köprü görevi göreceğiz
Bu haber 15 Aralık 2018 - 17:03 'de eklendi.

Seçilmeleri durumunda mahallenin en yaşanılabilir hale gelmesi için çabalayacağını belirten Abacıoğlu, vatandaş ile devlet arasında köprü görevi göreceklerini de söyledi.

Mahalle sakinlerinin önerileriyle aday oldu

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Abacıoğlu, Dizdariye Mahallesinin eşrafı ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Daha önce TÜMSİAD Büyükçekmece temsilci başkanlığı, Sinop Karataş Köyü Kooperatif başkanlığı, Beşir Derneği ve Dünya İslam Kardeşliği Derneği yönetiminde yer alan ve Abacıoğlu Sigorta’nın sahibi olan 43 yaşındaki muhtar adayı Abacıoğlu, “Dizdariye Mahallesi sakinlerinin önerileriyle ve tavsiyeleriyle mahallemize muhtar adayı oldum. İstişareler sonucunda bu yola talip oldum. Mahalle sakinlerimizin teveccühünü kazanmaya adayım” dedi.

Kadınlara özel kıraathane projesi

Sözlerine devam eden Abacıoğlu, “Muhtar; mahallenin yanmayan lambası, akmayan suyu, bozulan yol ve kaldırımları, mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirip, gerekeni yapandır. Muhtar, mevcut belediyeden direkt hizmet alabilen, devletin bütün kurumlarına ulaşabilen liyakatlı kişidir. Mahalle sakinlerimiz de uygun görürse ve eğer beni muhtar olarak seçerlerse mahallemize bayanlara özel bir kıraathane yapmak istiyoruz. İçinde kütüphanesinin ve internet kafesinin, kıraathane önünde de çocuk parkının olduğu bir ortam oluşturmak istiyoruz. Mahallemizde çocuk kreşi ve anaokulu sayısını arttırmak istiyoruz. Bununla ilgili girişimler yapacağız. Çocuk parklarına ve Salı pazarında güvenlik önlemlerinin artması adına kamera sistemi kuracağız” diye konuştu.

Daha yaşanabilir bir Dizdariye

Dizdariye Mahallesi’ni en yaşanılabilir hale getirmek için çalışacaklarını ifade eden Abacıoğlu, “Muhtarlığımızda e-devlet sistemini aktif olarak kullanıp, vatandaşımızla devletimiz arasında köprü sistemi göreceğiz. Maddi durumu iyi olmayan insanların bize gelmelerini beklemeyip, hizmeti ayaklarına götüreceğiz. STK’lar ile istişare edip mahallemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için ne tür çalışmalar yapacağımızı görüşeceğiz. Bu kutlu yolda, mahalle sakinlerimizin önerilerini de sık sık dinleyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı. Program, Abacıoğlu’nun konuşmasının ardından dualar okunarak sone erdi.

HABER: Suat Can YURDUM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa