SON DAKİKA

Haber Ekspress

ABD’de kaos! Barikatları aşıp Kongre’ye girdiler

Son dakika haberine göre, ABD’nin başkenti Washington’da Donald Trump’a destek gösterisi düzenleyen bir grup protestocu, polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi. Gelen bilgiye göre ABD’de Trump yanlıları Senato’nun çevresindeki bariyeri geçince Biden’ın tescil oylaması durdu. Alınan son karara göre Washington DC’de sokağa çıkma yasağı getirildi. ABD Kongre binasında bir kadının yaşanan olaylar sırasında silahla ağır yaralandığı daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

ABD’de kaos! Barikatları aşıp Kongre’ye girdiler
Bu haber 07 Ocak 2021 - 5:04 'de eklendi.

Washington’da, Seçiciler Kurulu oylarının sayıldığı ve 3 Kasım 2020’deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarının resmileştiği Kongre oturumu devam ederken Trump destekçileri de Kongre binasının dışında protesto düzenliyor.  Göstericilerden bir grubun polis barikatını aşarak Kongre binasına girmesi sonucu polisin biber gazıyla müdahalesine ilişkin görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa