SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK PARTİ, AK PARTİ’YE KARŞI!

Aralık ayı Beylikdüzü Belediye Meclis toplantısında AK Parti grubu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talebinin aksine Ro-Ro iskelesi için ‘hayır’ oyu kullanırken, CHP’li üyelerin ‘evet’ oyuyla Ro-Ro iskelesi yapımı kabul edildi.

AK PARTİ, AK PARTİ’YE KARŞI!
Bu haber 02 Aralık 2020 - 20:25 'de eklendi.

GÖRÜŞ ALMAK İÇİN SUNULUYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetki alanında bulunan sahil kesimlerinde Ro-Ro iskelesi ve benzeri işler belediyelere görüş almak için sunuluyor. Türkiye’nin en büyük konteyner limanı olan Ambarlı Limanı’na daha büyük gemilerin de yanaşabilmesi için yapılması Bakanlıkça uygun görülen yeni iskeleye AK Parti’li Beylikdüzü Belediye Meclis üyelerinin ‘ret’ oyu vermeleri şaşkınlık yarattı.

KASIM AYI MECLİSİNE DE GELMİŞTİ

Konu Kasım ayı meclis toplantısına da gelmiş, komisyona havale edilmişti. Şayet geçen ay komisyona havale edilmeseydi AK Parti’li üyelerin o gün hangi yönde oy kullanacakları merak konusu oldu…

BAŞKAN ÇALIK DA ŞAŞIRDI… 

AK Parti’li Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talebinin AK Parti’li meclis üyelerince reddedilmesi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı da şaşırttı. AK Parti’li meclis üyelerinin trafik sorunu yaşatacağı tarzında tedrginlik yaşadıkları için ret oyu vereceklerini öğrenen Başkan Çalık, bunun bir Ro-Ro taşımacılığı olmadığını, deniz trafiğini rahatlatmak için atılacak bir adım olduğunu söylemesine rağmen AK Parti grubu ‘ret’ oyu kullandı! Çalık, maddenin oylanmasının ardından AK Parti’li meclis üyelerine dönüp gülerek, “Bakın, Bakanlığın onayladığı maddeye destek vermediniz” dedi.

AK PARTİ GRUBU İBB’DE NE YÖNDE OY KULLANACAK?

Konu İBB Meclisinde de görüşülecek. AK Parti grubunun İBB meclis toplantısında ne yönde oy verecekleri bugünden tartışılmaya başlandı.

 

Haber Ekspress – ÖZEL HABER 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa