SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK Parti’den ‘İYİ’ transfer

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Yöneticisi Yücel Aydın ve beraberindekiler toplu halde AK Parti’ye katıldılar.

AK Parti’den ‘İYİ’ transfer
Bu haber 05 Şubat 2019 - 15:28 'de eklendi.

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Yöneticisi Yücel Aydın ve beraberindekiler toplu halde AK Parti’ye katıldılar. AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Aydın ve beraberindekilere teşekkür etti ve “500 milyon liradan fazla borcu olan Beylikdüzü Belediyesi’nin satacak gayrimenkulü de kalmadı. Dolayısıyla bu arkadaşlar belediyeyi tekrar alırlarsa hizmet veremeyecekleri kesindir. Zaten 5 yılda kalıcı hiçbir şey yapmadılar. Yapamadıkları, yapamayacaklarının kanıtıdır” diye konuştu.

“BEŞ YIL BOYUNCA SEÇİM YOK”

Gecede konuşan AK Parti’li iş adamlarından Mahmut Küçükdoğan, önümüzdeki seçimlerin ardından yaklaşık beş yıl seçim olmayacağının altını çizdi ve “Beylikdüzü halkı çok iyi düşünüp karar vermelidir. Beylikdüzü Belediyesi borç batağında. İBB ve hükümetin desteğini almadan ilçeye yatırımın gelmesi imkansız. O yüzden Mustafa Necati Işık kardeşimiz Beylikdüzü belediye başkanı seçilmelidir” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa