SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK Partili Meclis Üyesi’nden şehitlere büyük vefasızlık!

“Çok paramız var da şehitlere anıt mı yapacağız?”

AK Partili Meclis Üyesi’nden şehitlere büyük vefasızlık!
Bu haber 09 Ekim 2019 - 13:20 'de eklendi.

ŞEHİTLERE SAYGIYI HEYKELE BAĞLADI

Beylikdüzü Belediyesi CHP Grup Başkanı Doğan Subaşı’nın ‘şehitlere anıt yapalım’ isteği, AK Parti Meclis Üyesi Dilaver Arvas tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Belediye Başkanı Murat Çalık’a hitaben konuşan Dilaver Arvas “Çok paramız var da şehitlere anıt mı yapacağız. CHP’nin bildiği sadece heykel yapmak zaten” tepkisi şaşkınlıkla karşılandı. Aynı toplantıda söz alan AK Parti Meclis Üyesi Nurullah Akan “Bu bizim grup kararı değildir” diyerek durumu düzeltmeye çalıştı.

“PARAMIZ ÇOK MU?” 

Meclis Üyesi Dilaver Arvas’ın, Doğan Subaşı’nın “Her ay burada şehitlere karşı güzel sözler söyleniyor ancak bunlar sadece kürsülerde kalıyor. Beylikdüzü’ne bir şehitler anıtı yapalım, onlara karşı saygımızı böylece göstermiş oluruz” sözlerine tepki göstermesine anlam verilemedi. Şehitlere anıt yapmayı ‘para çokluğu’na bağlayan Meclis Üyesi’ne CHP grubu karşı çıkarken, kendi grubundan da tepkiyle karşılandı.

KENDİ ARKADAŞLARI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Meclis Üyesi Arvas, ekim ayı meclis toplantısı sırasında “Böyle bir hizmet deyince anıt mı heykel mi anlıyoruz. Paramız çok arttı anıt yapalım öyle mi başkanım” diye başkana hitaben konuşmasından sonra Çalık “Şehitlerin yakınlarına burs veriyoruz, elimizden gelen saygıyı göstermeye çalışıyoruz zaten” sözlerini sarfetmek zorunda kaldı. Arvas’ın çıkışı, siyasi bir manevra yapmaya çalışırken şehitleri kullanmak olarak değerlendirilirken, grubu içinde de sözlerin yanlış olduğunu vurgulanması dikkat çekti.

Haber: Murat ÖZYILDIRIM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa