SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK PARTİ’YE DEV KATILIM

AK PARTİ’YE DEV KATILIM
Bu haber 20 Eylül 2021 - 1:34 'de eklendi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı’na, Gelecek Partisi başta olmak üzere, Yeniden Refah Partisi ve Güç Birliği Partisi’nden 250 kişi katılım sağlandı. Katılımcılar yaptığı açıklamada, “Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatı ile Şahinbey Belediye Başkanı’nın sadece halka hizmet esaslı samimi ve içten çalışmaları bizlerin AK Parti’ye geçişinde çok önemli bir etken oldu” dedi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen katılım törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

SALONA SIĞMADILAR

AK Parti’ye geçiş yapanlar arasında Gelecek Partisi 50 kişi ile dikkat çekerken, Güç Birliği Partisi İslahiye İlçe Başkanı, Yeniden Refah Partisi Resul Ekrem Taşçılar, Gelecek Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Burhan Çakabeyli ve çok sayıda isim geçiş sağlandı.

ROZETLER TAHMAZOĞLU VE HASAN TEKE TAKTI

AK Parti’ye geçiş yapan diğer parti yetkililerine sembolik olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke rozetlerini taktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa