SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK VEKİLLER ESENYURTLUYU DİNLEDİ

AK Parti İstanbul Milletvekilleri yerel seçim saha çalışmalarında, Esenyurt ilçesine çıkarma yaptılar.

AK VEKİLLER ESENYURTLUYU DİNLEDİ
Bu haber 18 Mart 2024 - 16:05 'de eklendi.

Esenyurt İlçe Teşkilatının hazırladığı saha çalışma programları kapsamında,  İstanbul milletvekilleri ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

MİLLETVEKİLLERİ SAHAYA İNDİ

Belediye başkan adayı Hamit Öncü’nün adaylığı açıklanmasından sonraki süreçte, büyük bir heyecanla sahaya inen AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatına, partinin İstanbul Milletvekilleri de destek vererek programlar kapsamında sahaya indiler.

Her mahalleyi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşan İstanbul Milletvekilleri; Özlem Zengin, Cüneyt Yüksel, Şamil Ayrım, Halis Dalkılıç, Seda Gören Bölük, Şengül Karslı, Yıldız Konal Süslü, Nilhan Ayan ve Yücel Arzen, ilçede büyük ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların sorunlarının dinleyip notlar alan milletvekilleri, esnaf ziyaretleri ve halk toplantılarında Esenyurtlulara teşekkür ederek, Hamit Öncü için destek istediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa