SON DAKİKA

Haber Ekspress

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün ‘en beğenilen’ şirketi

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün ‘en beğenilen’ şirketi
Bu haber 09 Aralık 2020 - 16:45 'de eklendi.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda bu yıl da sektöründe “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek zirvedeki konumunu on dokuzuncu kez tescilledi.

Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda yeni projeler, yeni başarılarla yaptığımız işi taçlandırmaktan mutluluk duyuyoruz. İş ortaklarımızın ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak hizmet anlayışımızla hem kendimiz büyüyor hem de sektörümüzün gelişmesine liderlik ediyoruz. Kaliteli, fark yaratan ve dünya standartlarına uygun özel ürünler üretmeye, Türkiye ekonomisine katma değer yaratmaya hız kesmeden devam edeceğiz. Akçansa çalışanlarının kıymetli emeği ile çıtamızı hep daha yükseğe koyarak başarı hanemize yenilerini ekleyeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve birlikte başarılı işlere imza atmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Akçansa Hakkında

Temelleri 1967 ve 1974 yıllarında Akçimento ve Çanakkale Çimento ile atılan ve 1996 yılında bu iki şirketin birleşmesi sonucunda Türkiye’nin en büyük çimento üreticisi konumuna gelen Akçansa, bir Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşudur. 

Çimento ve hazır beton üretiminde Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde faaliyet gösteren Akçansa, iştiraki olan Betonsa şirketiyle 1998 yılında birleşmesi sonucunda, Marmara ve Ege bölgelerine yayılmış 40’a yakın hazır beton tesisinde ‘Betonsa’ markasıyla hizmet vermektedir. Akçansa, dünya kalite standartlarına uygun ürünleri, kimliği, üstün hizmet anlayışı ve yüksek teknoloji donanımlı tesisleriyle ülkemizin çimento ihtiyacının yüzde 10’unu, toplam çimento ve klinker ihracatının ise yüzde 12,5’ini karşılamaktadır. Modern limancılık anlayışıyla hareket eden Akçansa Port markasıyla genel kargo, dökme yük, proje yükü, uluslararası ve dahili Ro-Ro, depolama, ardiye, konteyner operasyonları, CFS, dökme sıvı yük hizmetlerinin yanı sıra ‘butik hizmet’ anlayışına sahip limanlarından üçüncü şahıslara da hizmet vermektedir.

Akçansa’nın vizyonu, tüm paydaşları tarafından güvenilen ve en çok tercih edilen iş modeline sahip şirket olarak, yapı malzemeleri sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir büyümektir.

Akçansa’nın misyonu, toplumsal, çevresel, yasal ve etik değerlere bağlı kültürü ile tüm sosyal paydaşları için değer yaratarak, toplumun yaşam kalitesini yükselten lider yapı malzemeleri şirketi olmaktır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa