SON DAKİKA

Haber Ekspress

Akgün duyarsız kalmadı

Akgün duyarsız kalmadı
Bu haber 12 Temmuz 2019 - 15:33 'de eklendi.

4 Temmuz 2019 tarihli gazetemizde ‘Gelişi Olay Gidişi Kolay oldu’ başlıklı BUDO seferlerinin iptal edilmesine yönelik haberimizin ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye yeniden deniz otobüslerinin getirilmesi ile ilgili çalışmalarını başlattı.

Bölge halkı tepkiliydi
Uzun zamandır Büyükçekmece’ye gelmesi beklenilen ve geldikten sonra AK Parti ve Büyükçekmece Belediyesi tarafından sahiplenilen BUDO’nun iptal edilmesi sonrasında vatandaşlar tepkilerini dile getirmişti. ”Geldiğinde herkes sahip çıktı, seferler iptal edildiğinde neden kimse sesini çıkarmıyor” şeklinde isyan eden bölge halkının tepkisine cevap Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den geldi.

Emanet, gündeme taşımıştı
BUDO seferlerinin iptalinin ardından konuyu ilk olarak Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi Emanet gündeme getirerek, siyasetçileri göreve davet etmişti. Emanet, Büyükçekmece’nin olduğu kadar bölge içinde önemli olan BUDO seferlerinin yeniden gündem gelmesi için dönemin İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e çağrı da bulunmuştu.

Üstündağ ile görüştü
İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdürü Hasan Üstündağ’ı ziyaret eden Başkan Akgün, sosyal medya hesaplarından Büyükçekmece’ye yeniden deniz otobüslerin getirilmesi ile ilgili teknik çalışmalara başlanacağını belirtti. Başkan Akgün, yapılacak çalışmaların sonucunda seferlerin tekrar başlayacağını belirtirken, bölge halkının uzun zamandır beklediği deniz otobüslerinin detaylarını İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdürü Hasan Üstündağ ile görüştüklerini aktardı.

4 Temmuz 2019 tarihli ‘Gelişi Olay Gidişi Kolay oldu’ başlıklı BUDO seferlerinin iptal edilmesine yönelik haberimiz

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa