SON DAKİKA

Haber Ekspress

Akgün: Halk Akademisi çeyrek asırdır örnek oluyor

Akgün: Halk Akademisi çeyrek asırdır örnek oluyor
Bu haber 10 Mayıs 2019 - 9:56 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Kursiyerleri “Kanatlanan Renkler” yılsonu sergisi yoğun bir katılımla Kervansaray’da gerçekleştirildi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Kursiyer ve eğitmenlerinin hazırladığı geleneksel yıl sonu sergisi önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda adete nefesleri kesti.

“Doğumdan ölüme kadar eğitim vardır”

Belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla sergi açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hiçbir yerde göremeyeceğimiz koleksiyonlar hazırlamışlar. Anneler Günü nedeniyle Büyükçekmece Kervansaray’ını herkesin ziyaret etmesini bekliyorum çünkü burada anneleri için ucuz parayla başka hiçbir yerde bulunamayacak hediyeler var. 2000’e yakın öğrencimiz ve Büyükçekmece Belediyesi’nin şemsiyesi altındaki öğretmenlerimiz çok güzel çalışmalar ortaya koydular. Halk eğitimin toplum içerisinde çok önemli bir faaliyet olduğunu biliyoruz. İnsanoğlunun doğumundan ölümüne kadar eğitim vardır. Özellikle emeklilik yaşından sonra boş kalan insanların ruh ve beden sağlığının korunması bakımından da halk eğitimin çok ihtiyacı var. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi 25 yıldan beri çeyrek asırdır direniyor. Bu anlamda Türkiye’de örnek olmaya devam ediyor” ifadesini kullandı.

Halk Akademisi Güzel Sanatlar Kursiyerlerinin 1 yıl boyunca emek vererek ortaya çıkarttığı çalışmalar sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

“Kanatlanan Renkler” yılsonu sergisini gezmek isteyenler 17 Mayıs’a kadar Kervansaray’ı ziyaret edebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa