SON DAKİKA

Haber Ekspress

Aksaçlılardan Kurban Bayramı Mesajı

Aksaçlılardan Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 18:45 'de eklendi.

Umut Uçar- Aksaçlılar oluşumu kurban bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

Yüce milletimizin, İslamiyet’le şereflendiği kutlu asırdan bu yanan, kutladığımız, bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz.
Maalesef ki Türk ve İslam coğrafyasında yaşanan acılar, ızdıraplar bizleri derinden üzmekte, Kurban Bayramımızı buruk bir şekilde kutlamamıza sebep olmaktadır.
Müslümanların kardeşliğini arttırması, insanlığa ve mukaddesata olan sorumluluklarını hatırlaması gereken mana yüklü bu günlerin, yaşadığımız acıların son bulması için bir uyanış ve başlangıca vesile olması en samimi temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerimle başta milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden güvenlik kuvvetlerimize ve dava şehitlerimize; dünyanın her yerinde zulme maruz kalarak hayatını kaybeden Türk ve Müslüman kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor büyük Türk milletinin, Türk dünyasının ve İslam eleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz
Selam sevgi ve saygılarımızla
Ahmet BEREKET
“AKSAÇLAILAR” oluşumu Adına

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa