SON DAKİKA

Haber Ekspress

Aksoy; “Partimizi iktidara taşımak için adayım”

Uzun zamandan beri Esenyurt Tokatlılar Dernek Başkanlığı yapan Sadık Aksoy, Dernek Başkanlığından istifa ederek, CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvuru yaptı. CHP İlçe Binasına birçok STK Başkanı ve Mahalle muhtarları ile gelen Aksoy, ona destek veren arkadaşlarının huzurunda resmi başvuruda bulundu.

Aksoy; “Partimizi iktidara taşımak için adayım”
Bu haber 17 Ekim 2018 - 16:49 'de eklendi.

“Hemşerilerimizi, partimizde siyaset yapmaya bekliyorum”

İlçe Başkanı Ali Gökmen; “Baskıcı rejimden, Kapitalist rejimden ve Emperyalist rejimden çekenleri kurtaracak olan halkın birlik ve bütünlüğüdür. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün hemşerilerimizi buradan partimizde siyaset yapmaya bekliyorum. Sadık Başkan’a da hayırlı olsun diliyorum” diyerek kısa bir konuşma yaptı.

“Destek veren herkese saygılarımı sunuyorum” 

Sadık Aksoy, Meclis Üyesi Aday Adaylığı ile ilgili yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

İlçe Başkanım, yönetici arkadaşlarım, İl Dernekler Birliği Dernek Başkanı arkadaşlarım, tüm Tokat Konfederasyonu Yöneticilerim, Federasyon Başkanları arkadaşlarım, Tokat İlimizin çeşitli Dernek Başkanları, muhtarlarım, Esenyurt Tokatlılar Derneği yöneticilerim, mahalle çalışma arkadaşlarım ve can dostlarım, adaylık sürecinde beni buraya taşıyan her birinizi ayrı ayrı en kalbi duygularımla selamlıyor saygılarımı sunuyorum. Bugün benim için özel bir gün. Bugün beni yalnız bırakmayıp yanımda olmanızdan dolayı çok gururlu ve onur duyduğumu belirterek hepiniz hoş geldiniz, sefa geldiniz diyorum.

“Doğduğumuz topraklarda doyamayacağımızı bildiğimiz için geldik”

Sevgili dostlarım bilindiği üzere ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Millet olarak nefes almakta zorlanıyoruz. Bu çarpık sistem karşısında yok olmamak için bir araya gelip Dernekler kurduk. Sosyal anlamda eşimiz – dostumuzla beraber hareket etmek için bir çatı altında toparlandık ve dernekçilik yaptık. 16 yıl kendi köyümüzün dernek başkanlığını, 6 yıldan beri de Tokatlılar Derneği’nde başkalık yaptım. Toplumsal olaylardan uzak olan bir arkadaşınız değilim. AK Parti zulmünden kurtulmak ve Partimizi iktidara taşımak için Belediye Meclis Üyeliğine Aday oldum. Yani bu zulüm çarkını kırıp, yerelde Esenyurt’u, genelde de Partimizi iktidara taşımak için adayım. Partim bana bu adaylık şansını verirse, mecliste fakir fukara ve mazlumun yanında olacağım.

Neden Aday oldum?

Esenyurt’lu olmanın bilinciyle, burada yaşamanın bilinciyle Belediye Meclis Üyeliğine adayım.

Özgürlük tutkunu, eşitçilik ilkeli, helalle haramı çok iyi bilen, dayanışma ruhlu bir kardeşiniz olarak, her bireyin Esenyurt Belediyesi’ni korkarak KAF DAĞINDA GİBİ değil, evi gibi bilmesini sağlamaya çalışmak istediğimden dolayı Belediye Meclis Üyeliğine Adayım.

Partimizin davasına inanıp güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olması anlayışını bildiğim için Belediye Meclisi Üyeliğine Adayım.

Esenyurt’u çağdaş yaşanabilir bir kent olması için, katabileceğim katkılarımın farkında olduğum için Belediye Meclis Üyeliğine Adayım.

Mazlumun, garibanın, fakir fukaranın bu bölgede sıkıntısını, sorunlarının çözülmesine sunabileceğim katkılarımı bildiğim için Belediye Meclis Üyeliğine Adayım.

“Siyaseten ayrıştığım arkadaşlarımız bile, bugün benim yanımdalar”

Sevgili dostlarım; Partimiz ve örgütümüz teveccüh gösterirlerse, Esenyurt’ta Partimizin tekrar Belediyeyi kazanması için var gücümle mücadele edeceğimi bilmenizi isterim. Esenyurt halkının daha refah bir ortama kavuşmasına, Esenyurt’un yaşanır bir kent olmasına katkı sunacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Çoğunluğumuz doğduğumuz topraklarda doyamayacağımızı bildiğimiz için geldik. Ekmek kavgası tek derdimizdi. Kirli siyaset bizim işimiz değil. Burada siyaseten ayrıştığım arkadaşlarımız bile, bugün benim yanımdalar. Bu arkadaşlarıma da adaylık başvurumu yaparken gösterdikleri hassasiyetten ve kardeşlik dayanışmasından dolayı çok gururlandığımı ifade etmek istiyorum. Bu; şimdiye kadar bulunduğum ortamlarda ve Dernek Başkanlığı görevimde ne kadar doğru işler yaptığıma şahit olduklarının bir göstergesidir diye düşünüyorum. Her bir arkadaşıma bu mutlu günümde bana omuz verip, güç oldukları için bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Adaylık sürecinde ve sonrasında partimizin, örgütümüzün emrinde olup, her türlü göreve hazır olduğumu ifade ederek, katılım ve katkılarınızdan dolayı Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı dosyamı sunmak için yaptığımız bu programda katkı sunan herkese tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.

Aksoy Kimdir? 

1968 Tokat Zile doğumlu. İlkokul ve Lise eğitimini Tokat’ta aldı. Evli ve üç kız çocuğu babası olan Aksoy, 1990 yılından beri Esenyurt’ta ikamet etmekte. Esnaf olarak, elektrik mesleğini icra eden Aksoy, Cumhuriyet Halk Parti’sinde mahalle sandık sorumlusu, mahalle birim başkanlığı, ilçe yöneticiliği, ilçe delegeliği, il delegeliği ve son olarak 1 yıldan beridir il yedek yönetim kurulu üyeliği gibi birçok kademelerde görev ve sorumluluklar aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa