SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ali Gökmen: Esenyurt hayalimiz için yola çıktık

Ali Gökmen: Esenyurt hayalimiz için yola çıktık
Bu haber 26 Aralık 2023 - 16:48 'de eklendi.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte aday adayları sahada çalışmaya devam ediyor. CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Ali Gökmen yerel seçimlerle ilgili konuştu. Uzun yıllardır Esenyurt’ta yaşadığını belirten Gökmen: “Esenyurt’ta yedi seçim yönettik. Referandumun ardından, 2019 yerel seçimlerinide kazandık. 31 Mart 2024 seçimlerinde de oylarımızı arttırarak yine kazanacağız” dedi.

YEDİ SEÇİM YÖNETTİK

Esenyurt’ta muhalefetken zorlu şartlarda seçim çalışmaları yaptıklarını belirten Gökmen: “Zorluklara rağmen yedi seçimi yönettik. Arkadaşlarımızla birlikte sahada Cumhuriyet Halk Partisi’nin girmediği kapı olmayacaktı, sıkmadık el kalmayacaktı diye iddiamız vardı. İlçe başkanlığı dönemimde özellikle sahada olan bir yönetim anlayışımız vardı. Esenyurt’ta siyasi dönemimiz boyunca her kesime ulaşmaya çalıştık. Özellikle referandumda buradaki hayır platformlarının oluşumlarında da diğer siyasi partilerle birlikte çok güzel işler yaptık. Biz partiler arası siyaset yapmıyoruz. Onu yukarıda yapıyorlar. Biz temelde birleşerek vatandaşlara faydalı olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

ESENYURT HAYALİMİZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Referandumda yüzde 52’nin üzerinde oy alarak Esenyurt’ta bir dönüm noktası yaşandığını belirten Gökmen: “O dönemin ardından da artık yeni hikayeler yazılabilirdi. O dönem Kadıoğlu gibi bir figür vardı, sahada vatandaşa dokunmasını bilen bir anlayışı vardı. Her ne kadar kötü belediyeci yapsa da  mevcut belediye başkanıydı. Ona rağmen burada başarıya imza attık. 2019’da da yerel seçimleri kazandık. İl Genel Meclis üyesi oldum. Hem Esenyurt meclisinde hemde İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinde belediyecilik anlamında çok değerli bilgi birikimler edindim. Esenyurt’ta hayalimiz vardı. Bu başarı ve deneyimlerle hayalimiz için yola çıktık” ifadesini kullandı.

VATANDAŞLARIN ULAŞABİLECEĞİ BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

30 yıldan fazla Esenyurt’ta yaşıyorum diyen Gökmen: “30 yıldan fazladır Esenyurtluyum. Her sokağını biliyorum. Nerde hangi sorun var onu biliyorum. Her mahalleyi geziyorum. Oranın insanıyla konuşuyorum. Esenyurt’ta ne eksik hepsi raporlarımızda var. Esenyurt’un neye ihtiyacı var projelerimizde var. Vatandaşlarımızın ulaşabileceği bir belediye başkanı olacağım. Onlara güler yüzlü hizmet vereceğiz. Bu çok önemli. İnsanlara hizmet ederken güler yüzlü olmalısınız. Onlara dokunmalısınız. Belediyenin kapısından girerken vatandaş güler yüzle karşılanacak. Esenyurt’un gençlerine, çocuklarına, kadınların yeşiline, özelliklerine, bakış açısına uygun yapabileceğimiz her şeyi ve çok kısa süreli hayata geçireceğiz” dedi.

ESENYURT’TA HER MAHALLEYE KREŞ YAPACAĞIZ

Esenyurt’un eksiklerini tamamlayacağız diyen Gökmen: “Esenyurt’ta her mahallede kreş yapacağız. Gerekirse alacağız binaları kamulaştıracağız öyle açacağız. Belediyenin parası halkın parasıdır. Vatandaşın ulaşabildiği bir belediye yapısı kuracağız. Halka dokunan, sorunların içinde olan ve çözüm üreten bir belediyecilik yapacağız. Esenyurt’un sosyolojik yapısını iyi bilirim ve iyi bir seçim analizcisi olduğumu biliyorum ” ifadelerini kullandı

Ali Gökmen kimdir?

Ali Gökmen, 1978 yılında Tokat’ta dünyaya geldi. Evli ve iki çocuk babası olan Gökmen, iş hayatına 2004 yılında Gökmen Sigorta’nın kuruculuğunu üstlendi. Siyasi kariyerine 1996 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Kıraç Belde Gençlik Kolları’nda başlayan Gökmen, adil ve demokratik bir Türkiye hedefiyle ilk siyasi adımını atmıştır. Kıraç Beldesi’nde çeşitli aktif siyasi görevler üstlenmiş, ardından 2008 yılında Esenyurt’un ilçe olmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilmiştir. 2014 yılında yapılan Olağanüstü Esenyurt İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı olarak seçilen Ali Gökmen, 2019 yılına kadar girdiği tüm parti içi ilçe kongrelerini, delegelerin çoğunluğunun alarak CHP, Esenyurt İlçe Başkanlığı görevine devam etmiştir. 2019 Yerel Seçimleri’nde ilk sıradan Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Gökmen, Esenyurt Belediyesi Grup Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Gökmen, yerel seçim öncesi ise CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa